Hkc va panelMerhaba üstadlar, yeni aldığım 50U9510 modelinin panel bilgisini rica edebilir miyim sizden?
Hkc va panelMerhaba üstadlar, yeni aldığım 50U9510 modelinin panel bilgisini rica edebilir miyim sizden?
Çok teşekkürlerHkc va panel
Hkc panel
Panel bilgisi öğrenebilirmiyim teşekkürler
F fikoloji hocam 49UA9800 modelinin paneli de değişmiş olabilir mi? Yoksa kesin olarak Samsung panel mi geliyor?Boe panel güzeldir ama dediğin gibi maçlarda o performans alamazsın. Şimdi sen söyleyince baktım evet yeni üretim olarak boe de eklenmiş. Ne yazikki vestelde bu gün söylenen yarın değişebiliyor. O yüzden bizde her modeli açtığımız konu tarihinde o gün ne geçerli ise onu yazıyoruz her gün yüzlerce modelde ne değişiklik yapılmış görmek baya zor. Hatta geçende q9900 Vestel serisinde mb230 ana kart ile çıkmıştı dün baktık mb180e ye geçilmiş. Bırak paneli ana kart değişimi olmuş
Geçen sormustunuz hala Samsung gözüküyorF fikoloji hocam 49UA9800 modelinin paneli de değişmiş olabilir mi? Yoksa kesin olarak Samsung panel mi geliyor?
Tamam çok teşekkürler.Geçen sormustunuz hala Samsung gözüküyor
Cihaz kurulduktan sonra bilgi veriniz. Servis menüden bakacağız.Herkese merhaba ve iyi günler. Mümkünse yeni aldığım bu ürünün panel ve ana kart bilgilerini irca ediyorum. Ek olarak ürün hakkında olumlu olumsuz fikirlerinizi de paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Hocam yukarıda verdiğim seri numarası 9 ile başlıyor. Başka bir konuda alıntıladığım gönderinizi buldum. Orada 9 ile başlıyorsa revizyonlu veya sıfırlanmış seri demişsiniz. O zaman bana gelen bu TV revizyonlu veya sıfırlanmış mıdır?Daha önce montaj veya nakliye kaydı yok,
Değişimden gelmiş sanırım bu cihaz çünkü Garanti de değişim garantisi bilgisi var.
Seri numarası da 8xxxxx başladığı için sıfır ambalajında olduğunu gösteriyor.
Revizyonlu veya sıfırlanmış seri olsa idi 9xxxx le başlardı
Sizde revizyonlu damgası yok revizyonlu 95 basluyor. 99 biz göremiyoruz.Hocam yukarıda verdiğim seri numarası 9 ile başlıyor. Başka bir konuda alıntıladığım gönderinizi buldum. Orada 9 ile başlıyorsa revizyonlu veya sıfırlanmış seri demişsiniz. O zaman bana gelen bu TV revizyonlu veya sıfırlanmış mıdır?
F fikoloji
Hayırlısı olsun, panda va panelmerhaba üstatlar yeni aldığım ürünün panel bilgisini rica edebilir miyim
50ua2063dt
101318462105100265
sn 8643880 100265
Merhabalar F fikoloji hocam anakart ve panel bilgisi rica etmiştim acaba bakabilir misiniz?