TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
soldaki panda sağdaki görünmüyorBunlarada bakarmısınız rica etsem mağaza mağaza geziyroum auo panel almak için
![]()
![]()
soldaki panda sağdaki görünmüyorBunlarada bakarmısınız rica etsem mağaza mağaza geziyroum auo panel almak için
![]()
![]()
F fikoloji ve diğer değerli adminler ustalar aklımda soru işareti kalmaması için
Toshiba 49ua2063dt sipariş ettim ustalar tek panel Samsung s-va panel dedikleri için özellikle adem helvacı üstad öyle demiş inşallah başka panel gelmez
F fikoloji hocam selamlar sizin yorumlarınız ile bu toshiba 50ua2063dt aldım ama bir şey saormak istedim bu 50ua2063dt ile 50ua3a63dt arasındaki farklar nelerdir.
birde F fikoloji hocam panel bilgisi alabilirmiyim. Şimdiden çok teşekkürler.![]()
boe panel mb180e ana kartMerhabalar. Vestel 65Q9900 TV satın aldım. Panel bilgisi verebilir misiniz rica etsem ?
SN : 8687440100072
Adem abi anakartının 17 MB230 olduğunu söylemişti videosunda. MB180 Olanı da mı vardı ? Teşekkürler bu arada.boe panel mb180e ana kart
Evet biraz önce teyit ettik, adem hocamın da konu hakkında bilgi verdim. Hatta öyle denk geldi ki az önce YouTube kanalından yorum yaptılar mb230 ana kart dedim sonra sende mb180e ana kartı görünce bende araştırdım ve 2 kart gördüm.Adem abi anakartının 17 MB230 olduğunu söylemişti videosunda. MB180 Olanı da mı vardı ? Teşekkürler bu arada.
Anladım. Hemen paylaşıyorum... Bu iki kart arasında 180e olan daha iyi diyebilir miyiz ?Evet biraz önce teyit ettik, adem hocamın da konu hakkında bilgi verdim. Hatta öyle denk geldi ki az önce YouTube kanalından yorum yaptılar mb230 ana kart dedim sonra sende mb180e ana kartı görünce bende araştırdım ve 2 kart gördüm.
Kuruldu ise menü 4725 yaparak en üst satırdan teyit edebilirsiniz
Hatta resmi eklerseniz sevinirim
Ben mb230 a sıcak bakmadığım için senin adına mutlu oldumAnladım. Hemen paylaşıyorum... Bu iki kart arasında 180e olan daha iyi diyebilir miyiz ?
![]()
Şu an mobil e geçtim diğer ustalarımız cevaplamaz ise yarın muhakak cevap veririm ?Merhaba, daha dün aynı panel sorulmuş ama bir ihtimal karma panel kullanılmıştır diye şansımı denemek istedim. 39HL550 SN:8696730-100305
Geçen ayın üretimi olduğu için yazılımın güncel olacağını tahmin ediyorum ama bir bakarsanız sevinirim. F fikoloji teşekkürler
![]()
![]()