Panda panel
panel anakart bilgisini alabilir miyiz
birde bunun panel anakart bilgisini öğrenebilir miyiz
Panda ve Hkc karma panel
Toshıba 50ua2063DT panel bilgisini bakabilir misiniz rica etsem teşekkürler
Auo panel65ud9650T
SN:7939643 700066
Panel markasına bakabilir misiniz rica edersem
LG-Boe-Hkc karma panelMerhaba, panel bilgisi paylaşabilir misiniz lütfen?
Merhaba hocam benim resilerede bakabilirmisiniz bi zahmet şimdiden çok teşekkür ederimLG-Boe-Hkc karma panel
230 Anakart satın aldıysanız servis menü resmi paylaşın
Üsteki panda panel mb230 ana kart alttaki LG panel mb230 ana kartMerhaba F fikoloji hocam rica etsem bakanilirmisiniz.
F fikoloji hocam ua ile ul serisi arasında android işletim sisteminden baska fark varmı hangisi iyidir
O zaman ul mi ua mı hocamÜsteki panda panel mb230 ana kart alttaki LG panel mb230 ana kart
Android smart arasında işletim sisteminden panel yenileme hızına, oradan tütü slot giriş çıkışlarına kadar farklılık mevcut
Ua android ul smart ben android seviyorum yani tabi modele bağlı u9800 ua3a63dt gibiO zaman ul mi ua mı hocam
Çok özür dilerim android smart bir kenara bırakırsak hemen hemen aynı mı yoksa biri digerinden daha iyimidir hocamUa android ul smart ben android seviyorum yani tabi modele bağlı u9800 ua3a63dt gibi
Anlatamadım sanırım,ua olanlar android oluyor. Android içinde de model olarak daha iyi , orta segment ve alt segment varda onlar farklı marka. Ua9800 serisi Vestel için özellik ve donanım olarak daha kaliteli örnek 50ua9800 43ua9800 gibiÇok özür dilerim android smart bir kenara bırakırsak hemen hemen aynı mı yoksa biri digerinden daha iyimidir hocam
Anlatamadım sanırım,ua olanlar android oluyor. Android içinde de model olarak daha iyi , orta segment ve alt segment varda onlar farklı marka. Ua9800 serisi Vestel için özellik ve donanım olarak daha kaliteli örnek 50ua9800 43ua9800 gibi
Ua9600 serisi olan lisans konusunda aynı olsada donanım ve yazılım olarak bı tık eksikleri var örnek 50ua9600 55ua9600 gibi.
Sunny axxen gibi markalar ise alt segment android üretir servis ağı da yaygın değil.
Hocam ben Toshiba sormuştum ama Vestel zannetti herhalde fikoloji üstad yada aynı cihazlar bunlar isimler değişik sadece
- Benim de bir sorum olacak. Peki Toshiba özelinde android olarak 50UA2063DT modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Bahsettiğiniz Vestel 50UA9800 modeli için muadil ya da alternatif olarak düşünülebilir mi? Teşekkürler