beyler görüntü izleme açısı tam karşısına geçmediğiniz zaman komple sıkıntı, mesele tv nin 4 metre önüne 3 lü bir koltuk koyup ortadaki minder le sağ sol minderler arası yer değiştirdiğinizde bile renk bozulmasını az da olsa gözlemleyebilirsiniz, yinede 3 lü koltuk da en az bozulma olur rahatlıkla seyredilebilir, yan koltuklarda renk ve parlaklık ciddi bozulmaya başlar... Açısını geçtim olsun karşıdan da izlerim de aldık bir kere... Görüntü keskin değil iyi değil renkler dinamik değil, soluk boğuk sisli vb.
Yahu benim asıl anlamadığım alışveriş sitelerinde bu tv ye görüntü olarak öyle bir övgüler yağdırmışlar ki ateş ediyor diyen bile olmuş
zannedersem bunlar tüplü tv den direk 4k tv ye geçerler olmuş olabilir.
birde şöyle bir olay var benim bu tv yi aldanıp alma sebebim; bir akrabanın evinde hilevel tv gördüm (aynı bizimkinin modelinden) adama tv ile ilgili ilk dediğim, enişte bu televizyonun rengi neden böyle bu ne ki böyle, eniştem gururlanarak 4k bu dedi ve hemen trt 4k yı açtı... televizyon hakikaten ateş ediyordu gözleri yakıyordu, bende ulan dedim samsun 40ju6570 e dünya para verdim adam 3 kuruşa ne televizyon almış ve her açıdan seyrediliyor hemde daha büyük