Ado Hocam cevabınız için teşekkür ederim. 72 100hz ONYX FLAT den vazgeçmeyecektik ama bir anlamda mecbur kaldık, 15 sene sonra ilk kez arıza verdi, elektronik bilgim yeterli olduğu için sürücü Transistörünü değiştirdim. 2 ay sonra Yeniden arıza verdi, Tüp te kırmızı renk gitti. Ağırlığını bilirsiniz
bel fıtığım olmasa bu yaşta kucaklar götürürüm ama artık beni aştı. Etraftaki ustalar ilgilenmedi, inanın Hurdacılar 4. Kattan indirmek için benden üste para istediler
Arızası olmadığı zaman 1-2 kere 2.el eşyacılara teklif ettim, onlarda üste para istedi
Uzaktakilere de götürmesi külfetli olması nedeniyle TV şu anda VESTEL Geri dönüşümde
7836584 700788 için Samsung VA demişsiniz. Ben de siz yokken DH deki konuyu didik diidk edip ;
Ekli dosyayı görüntüle 283
Bu mesaja ulaşmıştım, baştaki
7836584 Rakam tuttuğu için LG diye düşünmüştüm, demekki sondaki 6 Rakama göre panel modeli oluşuyormuş
Gerçi üzülmedim, çünkü ben yanlardan bakınca görüntü kaybı gölgelenme göremiyorum, genel anlamda memnunum. Ben IPS diye kendimi kandırmaya devam edeyim
V.2.45.10.1 versiyonuna güncellemiştim, görüntü kalitesinde gözle görülür iyileşme oldu. Diğer Çekirdek yazılımı konusunda paylaşmıştım, ara verdikten sonra o mesajıma yoğunluktan gelememiş sinizdir.
Benim için şu an da tek eksik gördüğüm konu kanal yedekleme, buna bağlı olarak da PC de kanal düzenliyemiyoruz. Annem deki Hi-Level dada bu sorunu yaşadım, şu anki VESTEL dede yaşıyorum. Ben CONAX Modül ile Kablo TV kullanıyorum, nedense Sayısal Kablonun kanal listesini vermiyor. Uydu kanal listesi var ise veriyor, buna bir çözüm var mıdır bilmiyorum. Çok araştırdım ama bununla ilgili bir dökümana rastlamadım.
Saygılar..
Edit; imla