By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,253
Panda panel
merhaba panel ve anakart bilgisini paylaşabilirmisiniz?
Mb170 Anakart
Panda panel
merhaba panel ve anakart bilgisini paylaşabilirmisiniz?
Samsung panel
Merhaba, panel ve anakart bilgisi alabilirmiyim...
Yanlışlık olmasın. Bu tv android bir tv değil. TEKNOwest yada F fikoloji ustalardan biri tam hatırlamıyorum mb130s anakart ve samsung panel kullanıldığını belirtmişlerdi satın almadan önce. Adem Helvacı da samsung panel olduğunu yazmış daha önceden.Panda panel
Mb170 Anakart
aynen doğrudurYanılmıyorumdur umarım TEKNOwest üstad ?
Bu ürün Samsung panel m130s anakart değilmi ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
sakai panelIyi gunler panel bilgisini ogrenebilir miyim
Toshiba 65UL2063DT
10127963 2105100081
VPAZ: 20275552
SN: 8643882 100081
Düzenledim diğer arkadaşa A alvaro01 yazacağımı size yazmışım.Yanlışlık olmasın. Bu tv android bir tv değil. TEKNOwest yada F fikoloji ustalardan biri tam hatırlamıyorum mb130s anakart ve samsung panel kullanıldığını belirtmişlerdi satın almadan önce. Adem Helvacı da samsung panel olduğunu yazmış daha önceden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
EyvAllah ustam. Ben biliyodumda yinede teyid etmek istedim sizlere sorup. Panda deyince siz şaşırdım. Üreticilerin sağı solu belli olmuyor, herhalde dedim karma panele geçmişler...
size değil A alvaro01 cevap yazmışYanlışlık olmasın. Bu tv android bir tv değil. TEKNOwest yada F fikoloji ustalardan biri tam hatırlamıyorum mb130s anakart ve samsung panel kullanıldığını belirtmişlerdi satın almadan önce. Adem Helvacı da samsung panel olduğunu yazmış daha önceden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam bu modelle ilgili samsung, lg, boe üretimi paneller var demişlerdi, bir de sakai panel nasıldır özellikleri nelerdir nereden ogrenebilirim ?sakai panel
mb230 ana kart
hocam bahsettiğim mesaj buydu F fikolojiUzun dönem için konuşmayız çünkü daha vestelde yeni. Güzel sayılır. Yakında Toshiba panda panel ile Vestel chot panel karşılaştırma videom yakında YouTube kanalimda olacak
hocam bu modelle ilgili samsung, lg, boe üretimi paneller var demişlerdi, bir de sakai panel nasıldır özellikleri nelerdir nereden ogrenebilirim ?
hocam teşekkür ederim, yoruyorsam da kusuruma bakmayın lütfen; siteye baktım biraz da pek bişey anlamadım, benim tv şimdi IPS mi TN mi VA mı?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.