O konuda yazarsan daha iyi olur burası panel bilgisiyazılım yükleme esnasında yüzde 99 da kalıp ilerlemiyor neden olabilir. teşekkürler
O konuda yazarsan daha iyi olur burası panel bilgisiyazılım yükleme esnasında yüzde 99 da kalıp ilerlemiyor neden olabilir. teşekkürler
Olur üstad ben Sony 55XH9096 aldım Vatan indirim yapınca 7911 TL dedim diğerleri ile uğraşılmaz üst segment alayım kurtulayım ?Bu aralar bu modeller çok soruluyor ben ise adem helvacı ile beraber aynı gorusteyim gerkesiz pahalı geliyor Regal. Ama hatırlat hafta içi konuları açalım
Chot panel nasıldır cortmudur.Chot panel mb230 ana kart
İşlemci kötü mb230 sevilmez mb130s olsaydı iyiydi.Chot panel nasıldır cortmudur.
İlk sayfada video mevcut, ortalama panelChot panel nasıldır cortmudur.
Mb230 akisine daha stabil daha hızlı daha güçlüdür. Fakat görüntüde hareketli sahnelerde takilma yapıyor. Bunun dışında hep başarılı bulmuşum dur. ?İşlemci kötü mb230 sevilmez mb130s olsaydı iyiydi.
O takılmalar üzüyor ya üstad zaten ? yoksa üst seri insan daha iyi yorumlar bekliyor.Mb230 akisine daha stabil daha hızlı daha güçlüdür. Fakat görüntüde hareketli sahnelerde takilma yapıyor. Bunun dışında hep başarılı bulmuşum dur. ?
samsungS.a panel bilgisi alabilirmiyim Sn 8394625 001310
Tesekkur ederim anakart nedir bundasamsung
130STesekkur ederim anakart nedir bunda
Kutunun diğer tarafındaki barkodun resmini ekleyin.
Cihaz ve panel hakkında bilgi alabilirmiyim teşekkürler