İlk sayfada video mevcut, Va yapıda olması lazımhocam teşekkür ederim, yoruyorsam da kusuruma bakmayın lütfen; siteye baktım biraz da pek bişey anlamadım, benim tv şimdi IPS mi TN mi VA mı?
İlk sayfada video mevcut, Va yapıda olması lazımhocam teşekkür ederim, yoruyorsam da kusuruma bakmayın lütfen; siteye baktım biraz da pek bişey anlamadım, benim tv şimdi IPS mi TN mi VA mı?
LG panelpanel ve yazılım ile ilgili bilgi alabilir miyim ?
Teşekkür ederim bende LG ips olarak tahmin etmiştim. Salondaki 49" LG Full HD oturma odasındaki Regal 43" 4K ULTRA HD. Evin oturma yapısı sağolsun ips tercih ettiriyorLG panel
Mb120 Anakart
Yazılım 2.29.6.0
merhaba bir konuda sizden yardım mrica edebilirmiyim. tosiba mb211 v1 yazılımını nasıl indirebilirim . yeni üyeyim bilmiyorum teşekkürlertoshiba :hkc panel
seg :panda panel
Detaylı bilgiler linktemerhaba bir konuda sizden yardım mrica edebilirmiyim. tosiba mb211 v1 yazılımını nasıl indirebilirim . yeni üyeyim bilmiyorum teşekkürler
Linki inceleyiniz.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Regal 55R7550UA ve Regal 55R7540UA bu modellerin detaylarını bulamadım farklar var. Hangisi daha iyidir ve detay bakabilir miyiz ? Regal yetkililerine sordum anakart panel bilgisi veremiyoruz D-Led dediler sadece ?
By_Trol F fikoloji
Burayı inceledim zaten usta detaylar neler onları arıyorum ?Linki inceleyiniz.
Vestel ve Vestel Üretimi Tv lerin Model Anakart Panel Bilgileri
vestel panel bilgi hattındaki gönderimin aynısıdır. arayanların daha kolay bulması için yeni bir konu açma ihtiyacı hasıl oldu. anakart bilgisi kesindir. karma panel kullanan modelleri '' / '' işareti ile ayırdım. kesin panel bilgisi için seri no ile vestel panel bilgi hattına yazınız...tavsiyeforumu.com
Detay uzmanı F fikoloji onu bekleyin.Burayı inceledim zaten usta detaylar neler onları arıyorum ?
yazılım yükleme esnasında yüzde 99 da kalıp ilerlemiyor neden olabilir. teşekkürlerDetaylı bilgiler linkte
211S V1-V3 Yazılım Güncelleme
Yazılım yüklemek her zaman risktir. Sorumluluk kullanıcıya aittir. yazılımlar orjinaldir. gelişen ürün gamı ile başlık tek çatı altına alınmıştır. V1 VERİSYONLARI YAZILIM LİNKİ:*** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını ziyaret...tavsiyeforumu.com
Bu aralar bu modeller çok soruluyor ben ise adem helvacı ile beraber aynı gorusteyim gerkesiz pahalı geliyor Regal. Ama hatırlat hafta içi konuları açalımZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Regal 55R7550UA ve Regal 55R7540UA bu modellerin detaylarını bulamadım farklar var. Hangisi daha iyidir ve detay bakabilir miyiz ? Regal yetkililerine sordum anakart panel bilgisi veremiyoruz D-Led dediler sadece ?
By_Trol F fikoloji
Chot panel mb230 ana kartMerhaba hocalarım hangi panel kullanılmış yardımcı olabilirmisiniz.