Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

T Çevrimdışı

tuncaysal

Yeni Üye
12 Eki 2019
3
41
Merhabalar vestelin şu TV si hakkında pek bilgi bulamadım,
55'' Smart 4K Ultra HD TV 55U9510. Panel ve benzeri bilgileri elinizde mevcut mu, çok teşekkürler.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhabalar vestelin şu TV si hakkında pek bilgi bulamadım,
55'' Smart 4K Ultra HD TV 55U9510. Panel ve benzeri bilgileri elinizde mevcut mu, çok teşekkürler.

G Çevrimdışı

galantus 

Aktif Üye
20 Ara 2020
83
25
  • İyi pazarlar.
  • Regal 65r7540u ve 65r7540ua için VA-IPS, anakart ve panel bilgisi rica edecektim bilgisi olan arkadaşlardan.
  • Bunlardan birisini almak istiyorum ama özellikle hareketli sahne performansları hakkında bilgim yok.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
65r7540u da samsung va ve boe amva panel karma kullanılmış mb130s anakartlı

65r7540ua boe ıps ads panel mb230 anakartlı

ıps ads teknolojisi:

IPS ADS, IPS ekranların modifikasyonlarından biridir. Başlangıçta bu değişikliğe ADSDS (Gelişmiş Süper Boyut Anahtarı) adı verildi. Ancak böyle bir ismin telaffuzu ve hatırlanması zor olduğu için ticari kullanım için adın ADS olarak kısaltılmasına karar verildi. İlk kez, bu tür ekranlar 2012 yılında Çin BOE tarafından sunuldu ve o zamandan beri bu tür ekranlar çeşitli cihazlara periyodik olarak kuruluyor.

ADS IPS ekranları ve IPS ekranı: Farklar​

• Artan parlaklık
  • Geliştirilmiş kontrast
  • Geliştirilmiş ekran sertliği
Şimdi bu avantajlara bir göz atalım.

• Geliştirilmiş Sertlik – evet ekran daha sert olacak şekilde yapılmıştır, ekrana basarak görebilirsiniz. Ancak dürüst olalım, ekrana ne sıklıkla basıyorsunuz? Eğer TV ise, muhtemelen ona hiç dokunmazsınız. Ve dokunmatik ekranlı bir ekransa, ekranı hasardan koruyan koruyucu bir camı vardır.
  • Artan parlaklık - LCD'nin parlaklığı arka ışığa bağlıdır, daha parlak bir arka ışık yaparsanız, ekranın genel parlaklığı daha fazla olacaktır. Ayrıca, tasarım gereği herhangi bir IPS panelinin çok yüksek bir parlaklığa ve kontrasta sahip olduğunu unutmayın.
  • Geliştirilmiş kontrast – Kontrast oranı birçok faktöre bağlıdır, ana faktör ekranın yapıldığı malzemelerin kalitesidir. Böylece standart IPS ekran, ADS IPS ile aynı kontrasta sahip olabilir.
ADS IPS ekranlarının birçok IPS teknolojisinden sadece biri . Yaklaşık bir düzine benzer teknoloji var, sadece BOE kendi ekran üretim mekanizmasını geliştirdi.
Evet, hala yüksek kaliteli bir IPS ekran, ancak gerçek kullanımda standart IPS ekranlara göre belirli bir avantajı yok.
Şu anda BOE, bu teknolojiyi üst düzey TV'lerde kullanılan 4K ve 8K çözünürlüklü ekranlar üretmek için kullanıyor.

G Çevrimdışı

galantus 

Aktif Üye
20 Ara 2020
83
25

ıps ads teknolojisi:

IPS ADS, IPS ekranların modifikasyonlarından biridir. Başlangıçta bu değişikliğe ADSDS (Gelişmiş Süper Boyut Anahtarı) adı verildi. Ancak böyle bir ismin telaffuzu ve hatırlanması zor olduğu için ticari kullanım için adın ADS olarak kısaltılmasına karar verildi. İlk kez, bu tür ekranlar 2012 yılında Çin BOE tarafından sunuldu ve o zamandan beri bu tür ekranlar çeşitli cihazlara periyodik olarak kuruluyor.

• Artan parlaklık
  • Geliştirilmiş kontrast

• Geliştirilmiş Sertlik – evet ekran daha sert olacak şekilde yapılmıştır, ekrana basarak görebilirsiniz. Ancak dürüst olalım, ekrana ne sıklıkla basıyorsunuz? Eğer TV ise, muhtemelen ona hiç dokunmazsınız. Ve dokunmatik ekranlı bir ekransa, ekranı hasardan koruyan koruyucu bir camı vardır.
  • Artan parlaklık - LCD'nin parlaklığı arka ışığa bağlıdır, daha parlak bir arka ışık yaparsanız, ekranın genel parlaklığı daha fazla olacaktır. Ayrıca, tasarım gereği herhangi bir IPS panelinin çok yüksek bir parlaklığa ve kontrasta sahip olduğunu unutmayın.
  • Geliştirilmiş kontrast – Kontrast oranı birçok faktöre bağlıdır, ana faktör ekranın yapıldığı malzemelerin kalitesidir. Böylece standart IPS ekran, ADS IPS ile aynı kontrasta sahip olabilir.
ADS IPS ekranlarının birçok IPS teknolojisinden sadece biri . Yaklaşık bir düzine benzer teknoloji var, sadece BOE kendi ekran üretim mekanizmasını geliştirdi.
Evet, hala yüksek kaliteli bir IPS ekran, ancak gerçek kullanımda standart IPS ekranlara göre belirli bir avantajı yok.
Şu anda BOE, bu teknolojiyi üst düzey TV'lerde kullanılan 4K ve 8K çözünürlüklü ekranlar üretmek için kullanıyor.
Teşekkürler hocam.
IPS bana daha yatkın bir cihaz ama U serisinde ise mb130s anakart avantajı var.
U serisi kesin Samsung-BOE ve VA-MB130s olarak elime geçecek değil mi?
U serisinin ekran ve renk canlılığının donuk,mat olmasından çekiniyorum sadece.

Z Çevrimdışı

ziyakar

Yeni Üye
26 May 2021
5
42
Merhaba benim 50u9500 televizyonun paneli panda çıktı acaba bu panel kaç bit renk destekliyor?

byhasibo Çevrimdışı

byhasibo 

Aktif Üye
18 Kas 2019
142
36
IMG_20210614_200352.jpg

IMG_20210614_200437.jpg

IMG_20210614_200518.jpg

Zahmet olmazsa 3 TV içinde panel bilgisi alabilir miyim teşekkür ederim

G Çevrimdışı

galantus 

Aktif Üye
20 Ara 2020
83
25

ıps ads teknolojisi:

• Artan parlaklık
  • Geliştirilmiş kontrast

Teknowest hocam iyi akşamlar.
65r754u için bir hanımefendinin tanıtım videosunu buldum.MB230 anakartlı görünüyor cihaz.Acaba UA serisi mi mb130s anakartlı?

Geri
Üst Alt