By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,253
LG panel
merhaba panel bilgisi rica ederim
Mb170 Anakart
LG panel
merhaba panel bilgisi rica ederim
teşekkürler cevabiniz icin va mi ips mi biliyor musunuzLG panel
Mb170 Anakart
İpsteşekkürler cevabiniz icin va mi ips mi biliyor musunuz
Boe panel mb181tc
panel ve anakart bilgisini öğrenebilir miyiz teşekkür ederim şimdiden
hocam tvyi 1500 e aldım ekranı normalin üzerinde kaliteli geldi bana nedir diye merak ettim. hareketli sahnelerde çok az bir titremesi var ama 32'' için sorun değilBoe panel mb181tc
Hayırlısı olsun, konu açıp resimler le değerlendirme yaparsan senden sonrakilere ışık tutarsin ?hocam tvyi 1500 e aldım ekranı normalin üzerinde kaliteli geldi bana nedir diye merak ettim. hareketli sahnelerde çok az bir titremesi var ama 32'' için sorun değil
kanal geçişleri seri fiyat perfomans kesinlikle tavsiye ederim
hocam alırken bende araştırdım incelemesi yok ama kullanıcı yorumlarında ekranın güzel olduğu yazılmıştı. ekran renkleri canlılığı kesinlikle tatmin edici smart özellikleri kanal geçişleri gayet hızlı seri fiyat performans kısa süre içinde incelemesini yapıp burda yayınlarımHayırlısı olsun, konu açıp resimler le değerlendirme yaparsan senden sonrakilere ışık tutarsin ?
Sevinriz. Pek mb181tc piyasada yok 211s yerine çıkan karthocam alırken bende araştırdım incelemesi yok ama kullanıcı yorumlarında ekranın güzel olduğu yazılmıştı. ekran renkleri canlılığı kesinlikle tatmin edici smart özellikleri kanal geçişleri gayet hızlı seri fiyat performans kısa süre içinde incelemesini yapıp burda yayınlarım
ben bunun 55ini kullandım.
Panel bilgisini alabilir miyim?
Bir de daha iyi tavsiyesi olan var mı
Genellikle normal kanalları izliyoruz özellikle trt(4k sı olduğu için belirttim)
Netflix izleyeceğiz
Maçları şuanlık izlemiyoruz
Oyun konsolu bağlamayı düşünmüyorum
Android tv box almayı düşünüyorum
Oturma düzenimiz U şeklinde
Uzun ömürlü olmasını tercih ederim
Peki 2500 civarı bir tv önerebilir misiniz 43 inç lik bu 43 incliği şimdilik oturma odası için düşünüyorum salon için bir kaç gün önce vestel 50u9500 3800 tl ye düşmüştü almayı düşünmüştüm ama geri zamlandı bende vazgeçtim o fiyata 50 inçlik daha iyi bir tv öneriniz olur muben bunun 55ini kullandım.
hocam bunu alırken yanında
soundbar ses sistemi
tv box ve ayrıca
uydu alıcısı almanızı tavsiye ederim
kırmızı kutu hı level yerine toshiba regal seg markalı ürünlere bakın bence hatta buyrun bir tane önereyim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
tv tavsiye bölümüne konu açın aradığınız özellikleri ve fiyat limitlerinizi yazın yardımcı olmaya çalışırımPeki 2500 civarı bir tv önerebilir misiniz 43 inç lik bu 43 incliği şimdilik oturma odası için düşünüyorum salon için bir kaç gün önce vestel 50u9500 3800 tl ye düşmüştü almayı düşünmüştüm ama geri zamlandı bende vazgeçtim o fiyata 50 inçlik daha iyi bir tv öneriniz olur mu
Sunny üretimi ne yazikki ben bakamıyorum
Panel bilgisini alabilir miyim?
Bir de daha iyi tavsiyesi olan var mı
Genellikle normal kanalları izliyoruz özellikle trt(4k sı olduğu için belirttim)
Netflix izleyeceğiz
Maçları şuanlık izlemiyoruz
Oyun konsolu bağlamayı düşünmüyorum
Android tv box almayı düşünüyorum
Oturma düzenimiz U şeklinde
Uzun ömürlü olmasını tercih ederim