Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

G Çevrimdışı

gezgin_ 

Aktif Üye
27 Ara 2017
191
46
F fikoloji üstad bu paneller hakkında birsey sorucam malum tv fiyatları 1 yıl öncesıne göre fiyatları hangı marka olursa olsun artmış , samsung ve lg de kendi içinde tv lerde karma panel kullanıyor mu ,

lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
38
F fikoloji üstad bu paneller hakkında birsey sorucam malum tv fiyatları 1 yıl öncesıne göre fiyatları hangı marka olursa olsun artmış , samsung ve lg de kendi içinde tv lerde karma panel kullanıyor mu
lg karma panel kullanıyor. modeline göre panel yapısı değişiyor

43'' genelde ıps
55'' genelde va
65'' genelde ıps oluyor ama bu olay sabit değil modelden modele değişebiliyor. almak istediğiniz modelin genel özelliklerine bakınca panel yapısı ıps diye yazıyor
samsung ise genelde va kullanıyor

G Çevrimdışı

gezgin_ 

Aktif Üye
27 Ara 2017
191
46
lg karma panel kullanıyor. modeline göre panel yapısı değişiyor

43'' genelde ıps
55'' genelde va
65'' genelde ıps oluyor ama bu olay sabit değil modelden modele değişebiliyor. almak istediğiniz modelin genel özelliklerine bakınca panel yapısı ıps diye yazıyor
samsung ise genelde va kullanıyor
yani kendi için de de boe ,chot ,hkc vs panel tiplerine göre ( ıps,va ) panellerde mı kullanıyor .

C Çevrimdışı

codename_lord

Yeni Üye
21 May 2021
41
39
Üstadlar merhaba. Regal 50R754U almaya karar verdim. Satıcıya seri no sordum ordan cevap gelsin onuda paylaşıp panel konusunda size danışacağım. Sizce alınır mı? Nasıl bir tv dir ?

U Çevrimdışı

ugur005

Yeni Üye
21 May 2021
2
42
20210521_144228.jpg
panel bilgisi alabilir miyim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vestel 40fa5050 panel bilgisi alabilir miyim?

Panel bilgisi alabilir miyim?

Panel bilgisi alabilir miyim?

20210521_164011.jpg

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

Swift 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
439
Hkc panel
Mb230 ana kart

teşekkür ederim. Kayınbiraderin aklına esmiş almış yazlık için. Görüntü çok kötü, insanların suratına bakılamıyor. Detay yok resmen. Tüm görüntü işlemeler kapandığı halde düzelmiyor. Kanal geçişleri yavaş. Tek artısı lüzumsuz exxen dahil tüm popüler uygulamaların olması. 3 yıllık sözde alt seri 40ud8400 (mb130p + samsung va) bunu havada karada denizde döver. Onu da geçtim, evin eski sahibinden gelen herhalde 10 yıllık full olmayan hd telefox bile bundan iyi. Sırf panel mi yoksa mb230 da suçlu mu bilmiyorum ama ürünlerin geriye gitmesi şaşırttı ve üzdü.

Geri
Üst Alt