Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
b4221d0f-14d6-4e22-b65d-80fce7b4d2b8.jpg

üstatlardan panel bilgisi rica edebilirmiyim ayrıca güncel yazılım yükleyebiliyormuyum buna
Samsung panel
Mb120 ana Kartguncel carbon sizinki

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
teşekkür ederim. Kayınbiraderin aklına esmiş almış yazlık için. Görüntü çok kötü, insanların suratına bakılamıyor. Detay yok resmen. Tüm görüntü işlemeler kapandığı halde düzelmiyor. Kanal geçişleri yavaş. Tek artısı lüzumsuz exxen dahil tüm popüler uygulamaların olması. 3 yıllık sözde alt seri 40ud8400 (mb130p + samsung va) bunu havada karada denizde döver. Onu da geçtim, evin eski sahibinden gelen herhalde 10 yıllık full olmayan hd telefox bile bundan iyi. Sırf panel mi yoksa mb230 da suçlu mu bilmiyorum ama ürünlerin geriye gitmesi şaşırttı ve üzdü.
İkiside etken bunda panel düşük ana kart görüntü iyileştirme başarısız

D Çevrimdışı

delice71

Yeni Üye
17 May 2021
16
35
Merhaba regal 43RH0EF adlı ürünü amazon üzerinden xiaomi mi tv stick ile birlikte almayı planlıyorum. 2100+300 toplamda 2400 e gelecek. Tv nin panel ve anakart bilgilerini paylaşabilir misiniz. Genellikle uydu kanallarını izliyoruz. Karşıdan 90derece acı ile izliyoruz. Ayda 1 belki maç izleriz. Evde günlük kullanımda daha çok akşamları tv izliyoruz. Mi stick ile az da olsa İnternete girip youtube veya netflixten video da izleriz. Bu fiyatlara alınabilecek başka tv varsa önerinizi bekliyorum. Yardımlarınızı rica ediyorum. Teşekkürler

Geri
Üst Alt