HKC panel
Panel bilgisi nedir acaba
![]()
AUO panelPanel bilgisi nedir acaba. Teşekkür ederim.
![]()
Teşekkür ederim. Nasıl bir paneldir?HKC panel
Ilk defa duydum bu paneli. Kalite olarak nasıldır acaba. Birde va panel deniyor ama ne va ne ips ortaya karışık bişey bu sankiAUO panel
HKC-BOE-PANDA karma kullanılmış kesin bilgi için seri no gerekli
TEsekkurlerHKC-BOE-PANDA karma kullanılmış kesin bilgi için seri no gerekli
bu paneli üreten firma. pc monitör firmasıdır. herkes markayı ANO diye bilir va panel üreticisiydi yanlış hatırlamıyorsamIlk defa duydum bu paneli. Kalite olarak nasıldır acaba. Birde va panel deniyor ama ne va ne ips ortaya karışık bişey bu sanki
Toshibanin 43 43ul3b63dt modelinde boe panel kullandığını duydum. Şimdi auo görünce şaşırdım. Kaliteli olsun gerisi teferruatbu paneli üreten firma. pc monitör firmasıdır. herkes markayı ANO diye bilir va panel üreticisiydi yanlış hatırlamıyorsam
Ilk defa duydum bu paneli. Kalite olarak nasıldır acaba. Birde va panel deniyor ama ne va ne ips ortaya karışık bişey bu sanki
auo acer benq ortak yapımı bir paneldir Va panel olmasına rağmen ips paneli pek aratmayan bir panel mecburiyetten almak zorunda olduğum tv min mevcut paneli toz alması dışında memnunum kısaca baya kaliteli ve iyi bir paneldirTEKNOwest 43rh0ef regal panel hakkında bir bilginiz var midir