Lg panelMerhaba;
Panel ve anakart bilgisi edinmemiz mümkün mü? Teşekkürler,
Doğrudur ?Teşekkür ederim. Bu arada müşteri temsilciside aradı VA panel dedi.
hocam 50 inç 9500 4 k led tv . SN: 8588385 100230 PANEL hangisidir acaba yan açıdan izlerken kırmızı renkler nar çiçeği renginde görünüyor yeniden almak istiyorum her açıdan değişmeyen vestel veya hangi tv bana öneririsiniz öneririsiniz 9800 55 inç olabilirmi bu özelliklere sahipmi acaba iyi günlerİlk mesajı inceleyiniz.
Vestel ve Vestel Üretimi Tv lerin Model Anakart Panel Bilgileri
vestel panel bilgi hattındaki gönderimin aynısıdır. arayanların daha kolay bulması için yeni bir konu açma ihtiyacı hasıl oldu. anakart bilgisi kesindir. karma panel kullanan modelleri '' / '' işareti ile ayırdım. kesin panel bilgisi için seri no ile vestel panel bilgi hattına yazınız...tavsiyeforumu.com
Hkc panelhocam 50 inç 9500 4 k led tv . SN: 8588385 100230 PANEL hangisidir acaba yan açıdan izlerken kırmızı renkler nar çiçeği renginde görünüyor yeniden almak istiyorum her açıdan değişmeyen vestel veya hangi tv bana öneririsiniz öneririsiniz 9800 55 inç olabilirmi bu özelliklere sahipmi acaba iyi günler
Tv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin.vestel 42 FA 7200 (MB96) panel bilgisi bulamadım.. nasıl öğrenebilirim..?
Zamanlama müthişLG panel