sanalexpress
Aktif Üye
- 12 Ocak 2018
- 79
sanalexpress' Alıntı:@ado hocam 49ud8400 ün yerine gelen tv 49ud9300 az önce teslim edildi. Panel va olduğu direk belli.
Sn istinaden panel ve hdr bilgisi rica edebilirmiyim.
SN 7901457 700035
Ado' Alıntı:sanalexpress' Alıntı:@ado hocam 49ud8400 ün yerine gelen tv 49ud9300 az önce teslim edildi. Panel va olduğu direk belli.
Sn istinaden panel ve hdr bilgisi rica edebilirmiyim.
SN 7901457 700035
SAMSUNG VA
HDR yok Ancak WCG mevcut
:
sanalexpress' Alıntı:Ado' Alıntı:SAMSUNG VA
HDR yok Ancak WCG mevcut
:
ado hocam yan açı izleme hakketen önceki ips e göre dez avantaj oldu. ips canlı, ve her yerden güzel izleniyordu. Çok memnun olmadım bu duruma, ne yapsam karar veremedim. öneriniz ne olur bu durumda.
Ado' Alıntı:sanalexpress' Alıntı:ado hocam yan açı izleme hakketen önceki ips e göre dez avantaj oldu. ips canlı, ve her yerden güzel izleniyordu. Çok memnun olmadım bu duruma, ne yapsam karar veremedim. öneriniz ne olur bu durumda.
Bir VA kullanıcısı olarak ben de hoşnut değilim bu durumdanancak teknolojik olarak yapabilecek bir şey yok maalesef. Prosedürel olarak ise memnuniyetsizliğinizi kuruma bildirmeniz gerekir lakin sorumluluk alırlar mı bilemiyorum :
sanalexpress' Alıntı:Ado' Alıntı:Bir VA kullanıcısı olarak ben de hoşnut değilim bu durumdanancak teknolojik olarak yapabilecek bir şey yok maalesef. Prosedürel olarak ise memnuniyetsizliğinizi kuruma bildirmeniz gerekir lakin sorumluluk alırlar mı bilemiyorum :
Hocam tşk ederim. zahmet veriyoruz sizede.
azrael85' Alıntı:@Ado hocam hitachi 55ht1800ud aldım kutusu geldi, kurulum yarın akşam yapılacak,
samsung panel, mb130 anakart ve hdr olduğunu daha önce genel bilgi olarak vermiştin, müsayit olduğunda bakabilirmisin farklı bir özellik varmı,
seri no 7951610 700039
birde bunda checked bandı yok, düz şeffaf band var, revize ürün olabilirmi
Ado' Alıntı:sanalexpress' Alıntı:Hocam tşk ederim. zahmet veriyoruz sizede.
Rica ederim azizim, gelişme ve sonuç hakkında bilgi verin bize lütfen.
Ado' Alıntı:azrael85' Alıntı:@Ado hocam hitachi 55ht1800ud aldım kutusu geldi, kurulum yarın akşam yapılacak,
samsung panel, mb130 anakart ve hdr olduğunu daha önce genel bilgi olarak vermiştin, müsayit olduğunda bakabilirmisin farklı bir özellik varmı,
seri no 7951610 700039
Televizonunuz 15 Aralık 2017 tarihinde üretilmiş sıfır üründür. Revizyona dair hiç bir kayıt bulunmamakltadır içiniz rahat olsun.
MB130 SAMSUNG anakart bilgisi teyit edilmiştir, şimdi de hdr yi kontrol edeyim.
Evet HDR10 bilgisi de doğrudur.
Geriye sizin şöyle bomba gibi bir incelemeniz ve konu başlığınız ile görseller kaldı )
Ado' Alıntı:azrael85' Alıntı:@Ado hocam hitachi 55ht1800ud aldım kutusu geldi, kurulum yarın akşam yapılacak,
seri no 7951610 700039
Televizonunuz 15 Aralık 2017 tarihinde üretilmiş sıfır üründür. Revizyona dair hiç bir kayıt bulunmamakltadır içiniz rahat olsun.
Geriye sizin şöyle bomba gibi bir incelemeniz ve konu başlığınız ile görseller kaldı )
sanalexpress' Alıntı:Ado' Alıntı:Rica ederim azizim, gelişme ve sonuç hakkında bilgi verin bize lütfen.
@ado hocam kafama takılan bir konuyu da danışmak isterim. Bir kaç sayfa önce SN paylaştığım ips panelli değişime giden ud8400 ile youtube da hdrli videolarda hdr simgesi çıkıyordu, ips tvde hdr varmıydı, aktifmiydi anlayamadım. Yeni gelen ud9300 de aynı videolarda hdr simgesi çıkmıyor. Bu tvde olmadığını zaten belirmiştiniz. İps olan panelde hdr varmıydı, sisteminizde görmüşmüydünüz?
Meftun' Alıntı:Ado' Alıntı:Televizonunuz 15 Aralık 2017 tarihinde üretilmiş sıfır üründür. Revizyona dair hiç bir kayıt bulunmamakltadır içiniz rahat olsun.
Üstad LG 43UJ630V 43" 109 Ekran 4K UHD webOS 3.5 Smart LED TV (Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.) hakkında bilgi alabılırmıyız panel ozellıkler vs. bı de fıyatı nasıl acaba sence?