azrael85' Alıntı:@Ado hocam müsayit olduğunuzda bu iki modelin panel anakart hdr wcg bilgisini paylaşabilirmisiniz,
bugün bu iki modeli mediamarkt da yan yana izledim, görüntü farkını gördüm, tv bileşenlerini merak ediyorum.
Ado' Alıntı:azrael85' Alıntı:@Ado hocam müsayit olduğunuzda bu iki modelin panel anakart hdr wcg bilgisini paylaşabilirmisiniz,
bugün bu iki modeli mediamarkt da yan yana izledim, görüntü farkını gördüm, tv bileşenlerini merak ediyorum.
Selamlar;
1. resimdeki MB130 ve SAMSUNG panel HDR yok.
2. resimdeki MB120 ve SAMSUNG panel HDR yok
:
azrael85' Alıntı:Ado' Alıntı:Selamlar;
1. resimdeki MB130 ve SAMSUNG panel HDR yok.
2. resimdeki MB120 ve SAMSUNG panel HDR yok
:
@Ado hocam çok şaşırdım, ben 55ud9400 de wcg ve hdr özelliğinin olduğunu düşünmüştüm, çünkü 9400 de renkler doygun daha net daha canlı, siyah daha siyahtı, 9300 9400 ün yanında biraz puslu gibi kalmıştı, birde aynı video oynamasına rağmen 9300 de takılma oluyordu, 9400 yağ gibi akıyodu, anakartın bu kadar fark edeceğini düşünmemiştim,
duysal00' Alıntı:merhabalar benim kafam karışık ado beye bir kaç sorum olacaktı ben yeni bir televizyon almak istiyorum mın. 49 inç bütçem 4000 tl civarında benim baktıklarım vestel 49ud9400 ve 9650 modeli oldu. Bu ikisi arasındaki bazı farkları okudum az çok anladım ama şunu sormak istiyorum 1. sizce hangisi 2. ben internet ortamından dizi film izlemeyi seviyorum netflix'i yüklüyebileceğim hangisi 3. tv alrken ps 4 pro almak istiyorum hangisi benim için iyi olur veya farklı bır model veya markaya mı baksam tşkler şimdiden
Ado' Alıntı:azrael85' Alıntı:@Ado hocam çok şaşırdım, ben 55ud9400 de wcg ve hdr özelliğinin olduğunu düşünmüştüm, çünkü 9400 de renkler doygun daha net daha canlı, siyah daha siyahtı, 9300 9400 ün yanında biraz puslu gibi kalmıştı, birde aynı video oynamasına rağmen 9300 de takılma oluyordu, 9400 yağ gibi akıyodu, anakartın bu kadar fark edeceğini düşünmemiştim,
Sizi forumun teknoloji market ürün inceleme sorumlusu ilan ederim ben yakında zira artık görsel ayırımınız günden güne iyice fark etmeye başladı.
Hızlı okuyorum hızlı bakıp hızlı yazıyorum, bu nedenle ben sizin wcg yi de sorduğunu atlamışım direkt olarak her iki üründe de sadece HDR lere baktım
9400 de WG mevcut. Ancak HDR her ikisinde de yok azizim :
azrael85' Alıntı:Ado' Alıntı:Sizi forumun teknoloji market ürün inceleme sorumlusu ilan ederim ben yakında zira artık görsel ayırımınız günden güne iyice fark etmeye başladı.
Hızlı okuyorum hızlı bakıp hızlı yazıyorum, bu nedenle ben sizin wcg yi de sorduğunu atlamışım direkt olarak her iki üründe de sadece HDR lere baktım
9400 de WG mevcut. Ancak HDR her ikisinde de yok azizim :
teşekkürler hocam , sayende bişeyler öğrendik, iyimi oldu bilmiyorum öğrendikçe en iyisini ister oldum ama bütçe el vermeyince kendimi frenledim.
soner10' Alıntı:merhaba
ado hocam bir soru sormuştum herhalde görmediniz umarım bu sorumu görürsünüz vestel 55ua9300 mb120 anakart seri numara : 7733596 700106 hangi paneldir yardımınız için şimdiden teşekkürler
saygılarımla
barbarosp' Alıntı:merhaba,
tv'yi teslim aldım bugün.
SN:7885193 700061
VPAZ: 20273191
hdr var mı bu cihazda, rica etsem söyleyebilir misiniz?
Ado' Alıntı:barbarosp' Alıntı:merhaba,
tv'yi teslim aldım bugün.
SN:7885193 700061
VPAZ: 20273191
hdr var mı bu cihazda, rica etsem söyleyebilir misiniz?
HDR10 desteği mevcuttur
barbarosp' Alıntı:Ado' Alıntı:HDR10 desteği mevcuttur
PS4 HDR desteği yok diyor? Ne ile ilgili olabilir acaba?