eminbim' Alıntı:
Sn ado hocam diğer bir konu başlığındaki tartıştınız konuya taraf olmamak için görüşümü bu şekilde bildirmek istedim.
Biz kullanıcı tarafı olarak televizyon almak istediğimiz zaman ilk önce marka değilde maddi imkanlarımız ne ise ona göre karar alıp devamında marka seçime yöneliyoruz Ben şahsen bu şekilde yaptım. Marka seçim aşamasında ise benim kendi görüşüm araştırmalarım sonucu LG Samsung gibi markaların 3000-5000 TL arasında ürünler orta sınıf bir çok sorunlar eksikler var bu fiyat bandının yukarısında ise kaliteli tv var ancak bu fiyat bandına çıkamadığım için alternatif markalara yöneldim Vestel markası konusunda karar verip araştırmaya başladım bu şekilde foruma üye oldum. Formun neredeyse tüm konulara okudum kendimce değerlendirdiğim zaman Vestel ve bu markanın ürettiği diğer televizyonlarda panel tarafında Lg Samsunğ Chımei ana kart olarak MB 130 Mb 120 gibi kartlar var bu parçalar Regal Seg Vestel Finlux gibi aynı fabrikada üretilen televizyonlarda kullanılmakta sadece ön taraftaki marka farklı içerik aynı özellikler farlı Vestel bu seri televizyonlarda ana marka olması nedeni diğerlerine göre kalite farkı olacağı düşünüp Vestel almaya karar verdim. Kullanıcı profilime maliyet imkanlar doğrultusunda 8400 modeli uygun geldi en sonunda aldım tv serüvenini kapattım. Asıl bunları yazmamdaki amaç ise çevremde 9 yıldır arıza yapmayan Vestel marka 2009 yılında üretilmiş lcd tv ile benim kullandığım zeta seri tv ise 15 yıldır arıza yapmadığı halde ben bu markaya kötü diyemem ama eksik olabilir bu marka kötü ise biz neyi tartışıyoruz neden forum var. Bir firma bir ürün çıkardığı zaman hiç arıza yapmayacak diye bir şey yok bu ürün servise geri dönmesi halinde firma bunları takip edip bu sorunları düzeltmek için bir şeyler yaparsa bu ürünü geliştirmiş olur. Bu forumdaki konularda genel olarak Vestel markası olması nedeni ile iyi bir ürün ortaya çıkması ne yapılabilir konusunu kafama takıldı.Belki Vestel firmasını ziyaret edip şu kadar kullanıcı var beklentiler bunlar eksikler bunlar gibi bir görüşme yapılabilir mi bilmiyorum ama bu marka kötü değil eksikleri olabilir ama kötü değil tv serüvenim bitti ancak bilgi amaçlı bu formu olduğu sürece takip etmeye devam edeceğim Bilginizi deneyimlerini bizlerle paylaştığınız için teşekkürler Ado Hocam
Değerli kardeşim belki artık bazı şeyleri sürekli yaşıyor olmanın verdiği bir çabuk reaksiyon göstermek gibi kötü bir huyum olabilir bunu kabul ederim. Kabul etmediğim nokta ise neden bu hale gelindiğine kimsenin dikkat etmiyor olması.
Beni en rahatsız eden konu ne biliyormusunuz? Milletçe eleştirmeyi çok seviyoruz inanın ben de çok severim. Sorun şu ki herkes oturduğu yerden eleştirip ortaya somut hiç bir şey sunmuyor. Ben eleştirip yanında da ''Şu deneyimlerden hareketle, şu örneklerde olduğu gibi, bu şekilde yapılabilir'' diye belirterek var ve mümkün ise kaynak belirtiyorum.
Marka düşmanlarının en sevdiği şeydir şu cümle ''Yaa dışarıdan getirip monte ediyorlar montajcı bunlar''
Tamam kabul ediyorum. ARÇELİK de montajsı, VESTEL de montajcı.
O zaman siz de kabul edin, SON Y de montajcı, LG de montajcı, SAMSUNG da montajcı zira çinden hazırlanıp getirtilmiş kartlar monte ediliyor tv lere. Mühendislik Korede, Prototipleştirme Çin de, Montaj Malezyada ama satış Türkiyede olduğunda üzerinde LG yazıyor ise hiç kimseden tık çıkmıyor onlar ilah gibi haşa.
Aynı işlemi kendi firmalarımız yaptığında tüü kaka çöp.
Bin kere izah ettik, ,ispat ettik. LG diye aldığınız tv LG değil dedik. Resimlerini yayınladık, LG tv yi söktük içinden CMO panel çıktı, Toshipa chip çıktı.
PHILIPS tv yi paramparça ettik içinden PHILIPS yazan
tek bir şey dahi çıkmadı.
Bunları daha kaç kere izah edip kaç kere ispat edeceğiz ben anlayamadım.
Bunlara rağmen bir tane yeni yetme tıfıl çıkıp da google dan öğrendiği iki teknik terimi burada sallayıp ''Zaten bunların bi halt ürettiği yok dışarıdan getirip burada monte ediyorlar'' dedilermi ben çıldırıyorum arkadaş kimse kusura bakmasın. İsteyen darılır isteyen gücenir ama bu Millet düşmanlığını ben kaldıramıyorum.
Yaklaşımlarım siyasi değil zira şu hükümetten bir KEMALİST olarak benim kadar kimse nefret edemez.
Yaklaşımlarım Çıkar içerikli değil zira VESTEL in yönetim politikalarını benimsemediğim için istifa etmiş birisiyim ben.
Yaklaşımlarım maddi değil zira geceligündüzlü tek bir menfaat gözetmeksizin insanları bilinçlendirmek VESTEL'e karşı uyarmak, bazı alicengizler var ise (Pazarlamacılar kaynaklı) insanları mağdur etmelerine izin vermemek adına burada mücadele edip duruyoruz.
Yalnız bu marka saldırıları olduğunda da sürekli aynı sonuç oluyor
VESTEL kaka
VESTEL tüü
VESTEL çöp
Peki kardeşim şu resimler ve bu ispatlar ve bu kaynaklardaki tespitler sonucu LG tv nedir? SONY sizce SONY midir, SAMSUNG ne kadar SAMSUNG dur dediğimizde kimseden çıt çıkmıyorken, aradan 1-2 hafta geince aynı güruh aynı saçma argüman ile yine sahneye çıkıyor ve
VESTEL kaka
VESTEL tüü
VESTEL çöp
diyebiliyor.
O arkadaşlara ''peki güzel kardeşim sen şu an ne iş yapıyorsun? madem bu derece zeki ve bilgilisin neden böyle bir kuruma iş için müracaat edip bu sorunları düzeltmek için içeriden mücadele etmek yerine sadece oturduğun yerden yazmakla yetiniyorsun?'' diye sorduğumda ise yine aynı sessiz bekleyiş ve sonrası yine aynı saçma ataklar geliyor
Ben bu markayı seviyorum, Elimden geldiğince de ateşe su taşıyan karınca misali safım belli amacım belli şekilde ilerliyorum. VESTEL yetkililerini acımasızca eleştiriyorum, yeri geliyor mahkemeye veriyorum, yeri geliyor (henüz yayınlamadım ama) bütün çirkinliklerin ifşa edildiği kitap yazdım/yazıyorum ama yine de bu markayı, Ülkemin değerlerini VESTEL'i ARÇELİK'i ECA'yı Elginkan gurubu ve adını saymakla bitiremeyeceğimiz son kalan onlarca yerli girişimi terk etmiyorum desteklemeye devam ediyorum.
VESTEL sankisütten çıkmış ak kaşıkmı? Elbette değil ancak elimizde bir tek o var. Neden kimse kabul etmek istemiyor bilmiyorum ama, bu gün VESTEL fabrikalarında üretilen bu tv ler olmasaydı, LG SAMSUNG tv leri TEKNOSA mağazalarından 10.000TL bantlarında satın alıyor olurduk.
Biz bu markayı itin en ücra köşesine sokalım diye uğraşırken, elin PHILIPS i gelip VESTEL'e yanaşıp, ''Yahu sevgili VESTEL gel seninle anlaşalım, giriş seviyesi ürünlerimiz ile başlayıp tv lerimizi size ürettirelim'' derlermiydi.
Herkesin sürekli anlattığı BSH (BOSCH) gurubuna ait olan elektronik üretimleri kim yapıyor? Piyasada PROFİLO adı altında satılan TV ler PROFİLO mu sizce? nerede üretiliyor dersiniz bu tv ler acaba ;)
Bu arada beni bu forumda taraflı ve amaçlı olarak yorum sildiğim şeklinde lanse etmeye çalışan o aciz kişiliğe de birazdan o silinen mesajları yayınlayacağım. Sağ olsunlar sevenimiz çok da, benim bulamadığımı okuyunca wtsp dan ekran alıntılarını yolladılar bana, Okuyup karar verirsiniz artık işime gelmeyince mesaj silen bir karakterimmi varmış karalanmaya çalışıldığı gibi.
Birazdan sevgili asistanım yardımcı olursa size o PHILIPS tv nin konusunu veya mesajını da link olarak atacağım lütfen inceleyiniz bakalım o PHILIPS tv yi gördüğünüzde ne düşüneceksiniz.
EDİT link ekleme.
https://tavsiyeforumu.com/konu-televizyon-almay%C4%B1-d%C3%BC%C5%9F%C3%BCnenlere-%C3%B6neriler.html?pid=11479#pid11479