Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Cvp: VESTEL Panel Bilgi hattı

Mehmet Z.' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Acer ve Unipac ortaklaşması doğan üreticidir AU optronics :)
AUO Acer Unipac Optronics
CMO Chi Mei Optronics

Hocam ben cevabınızdan sonra fark ettim ki, soruyu yanlış aktarmışım, kusura bakmayın :)

50UD8400 ile kıyasladığınız Samsung'un paneli mi AUO VA idi; yoksa 8400'ün mü? :)

SMNSNG tv paneli yine SMSNG panel idi.

G Çevrimdışı

goldviper

Yeni Üye
10 Şub 2018
7
Ado hocam çok teşekkür ediyorum hızlı cevabınız için. Bu fotoğraftaki ürünü kendime aldım ve bugün kurduk, açıkcası renk ve parlaklık olarak pek verim alamadım, tam istediğim gibi değil, ben Samsung va panel sanmıştım, ips dediniz, bu ekranda sağ sol ve yukarı aşağı açılardan görüntü çok değişiyor ama ips böyle olmaması lazım. Ben mi yanılıyorum acaba ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

goldviper' Alıntı:
Ado hocam çok teşekkür ediyorum hızlı cevabınız için. Bu fotoğraftaki ürünü kendime aldım ve bugün kurduk, açıkcası renk ve parlaklık olarak pek verim alamadım, tam istediğim gibi değil, ben Samsung va panel sanmıştım, ips dediniz, bu ekranda sağ sol ve yukarı aşağı açılardan görüntü çok değişiyor ama ips böyle olmaması lazım. Ben mi yanılıyorum acaba ?

Verdiğiniz seri numarasını, ''bir hata yapmış olabilirim'' diye tekrar kontrol ettim lakin LG IPS.

H Çevrimdışı

halkurt

Yeni Üye
19 Şub 2018
63

Slm ado hocam hi level 48 uhl950 tv ariza verdi vestelde bana regal 49r8560 modelini gonderdiler daha kurmadilar acaba ben bu tv de hangi panal hangi anskard ve hdr varmidir ogrenebilirmiyiz tesekurler

E Çevrimdışı

esmurat

Yeni Üye
19 Şub 2018
15

[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]Adem bey merhaba

[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]dh ve tf deki bütün yazılarınızı okudum..

[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]Markanın değil bileşimlerin ve serilerinin önemli olduğunu
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]satınalmada önyargı ( veya pazarlama manüpülasyonlarına) yenik düştüğümüzü
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]bilgi kirliliğinde gerçek bilgiye ulaşmanın zor ve tesadüfi olduğunu
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]fanatik Göztepelilerle anlaşamadığınızı 
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif][font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]tavsiye etmeyi sevmediğinizi
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]nekadar gerilsenizde centilmenliği bozmadığınızı :)
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]BASE VE BACKROUND UN kitleleri nasıl çektiğini  
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]öğrendim...

[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]Mimarlık ve inşaat işleri yapıyorum.. 
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]elektronik teknik konulara uzağım..

[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]samsung lg  bir tv alayım derken size denk geldim... ( iyiki denk geldim)
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif][font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]11 adet tv alacağız ... 

[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]4k 48 49 50''
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]mb120 anakart ve auo panel  
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]film[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif] spor (render 3d proje sunum ve  hareketli sahne) 
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]tv  (ve  üretim serisi )
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]1.9 - 2.1 bin tl bandında
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]gerekli
aklınıza gelen bir model yada forum link i

[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]Saygılarımla...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

esmurat' Alıntı:
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]Adem bey merhaba

[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]dh ve tf deki bütün yazılarınızı okudum..

[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]Markanın değil bileşimlerin ve serilerinin önemli olduğunu
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]satınalmada önyargı ( veya pazarlama manüpülasyonlarına) yenik düştüğümüzü
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]bilgi kirliliğinde gerçek bilgiye ulaşmanın zor ve tesadüfi olduğunu
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]fanatik Göztepelilerle anlaşamadığınızı 
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif][font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]tavsiye etmeyi sevmediğinizi
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]nekadar gerilsenizde centilmenliği bozmadığınızı :)
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]BASE VE BACKROUND UN kitleleri nasıl çektiğini  
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]öğrendim...

[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]Mimarlık ve inşaat işleri yapıyorum.. 
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]elektronik teknik konulara uzağım..

[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]samsung lg  bir tv alayım derken size denk geldim... ( iyiki denk geldim)
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif][font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]11 adet tv alacağız ... 

[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]4k 48 49 50''
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]mb120 anakart ve auo panel  
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]film[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif] spor (render 3d proje sunum ve  hareketli sahne) 
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]tv  (ve  üretim serisi )
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]1.9 - 2.1 bin tl bandında
[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]gerekli
aklınıza gelen bir model yada forum link i

[font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]Saygılarımla...

Siz 50UD8800 ürünü incelerken, ben sizden bu esnada akşam 19:00 dan sonrasına kadar müsade rica edeyim.

19:00 dan sonra elimden geldiğince bu doğrultuda sizin işinize yarayabilecek kapasitede ürün modellerinden bir kaç örnek belirtmiş olurum, o doğrultuda siz de incelemenizi yaparsınız.

Belirlediğiniz X bir model için daha derin bilgilere ihtiyaç duyduğunuzda o model üzerine yoğunlaşıp daha da detaylandırabiliriz.

Analiz için teşekkür ederim bu arada. Ancak açık itirafımdır istisnai durumlarda centilmenlik elden gidebiliyor kısa süreli :( 

Ayrıca Göztepeliler de canım ciğerimdir, aynen sizin tespitinizde olduğu gibi işin içinde fanatizm olmasın yeter :ok:

Saygı bizden azizim

E Çevrimdışı

esmurat

Yeni Üye
19 Şub 2018
15

ADEM Bey 
nezaman uygun olursanız bekleriz biz...
Nasıl olsa MarkA gözlüğünü çıkardık..
zihnimiz berrak..

tv diyalektiği yapıyoruz ..

saygılar...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

esmurat' Alıntı:
ADEM Bey 
nezaman uygun olursanız bekleriz biz...
Nasıl olsa MarkA gözlüğünü çıkardık..
zihnimiz berrak..

tv diyalektiği yapıyoruz ..

saygılar...

Selamlar;
AUO panel ile sizin talep ettiğiniz özelik ve ekran boyutunda ürün yok maalesef. AUO olmasa da onun gibi performans vereceğine inandığım ürünlerden birkaç örnek paylaşıyorum size. SAMSUNG panellerin standart üretimlerini sürekli eleştiririm ancak WCG DB ve/veya HDR desteği olan panelleri oldukça iddialıdır, VA yapısının da verdiği avantaj ve 1800hz ile taleplerinizi karşılayacaklarını düşünüyorum. 

V10113740 VESTEL 49UD8400b HDR10
V10109502 VESTEL 49UD9650  MB120 WCG 
V10116518 VESTEL 49UD9400  MB130E HDR10 1800HZ
V10113639 REGAL  49R8560U  HDR10 1800HZ

İhraçlar, TELEFUNKEN FİNLUX SEG vs de inceledim ancak sizin klasmana uygun nitelikle beğenmedim o nedenle hiç birisini paylaşmaya gerek görmedim.

Dişe dokunur ön plana çıkan özelliklerini yazdım sonlarına ve benim dikkatimi en çok çeken REGAL olan oldu yine de diğer ürünleri de inceler kendi kararınız verirsiniz azizim.

Sohbete giriş anlamında bunları paylaştım.

Bunları inceleyip aklınıza gelenleri/takılanları paylaşırsanız, yol haritamızı ona göre yeniden belirleyebiliriz

Görüşmek üzere. :ok:

Aklıma gelmişken, Model olarak inceleyeceksiniz elbette lakin iş satın alım aşamasına geldiğinde MUTLAKA verdiğim kodlarda ürün olması gerektiğini unutmayınız zira aynı model olmasına rağmen farklı kod ile üretilmiş ürünlerde farklı donanım olabiliyor.

E Çevrimdışı

esmurat

Yeni Üye
19 Şub 2018
15
Adem bey

hdr li modeller tamam..
satınalmacıya verdim ..
hepsini aynı model alacağız diye düşünmüştük..
ama
fiyat ve bulunabilirlik olarak sizin modellerden 6 adet alınacak..
4 adette hdr olmayan model alalım ( Belki AUO panel ..)
fiyat dengesi saglamak için... (max 2 bin)

yardımcı olursanız sevinirim

aklınıza sağlık...
saygılar

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

esmurat' Alıntı:
Adem bey

hdr li modeller tamam..
satınalmacıya verdim ..
hepsini aynı model alacağız diye düşünmüştük..
ama
fiyat ve bulunabilirlik olarak sizin modellerden 6 adet alınacak..
4 adette hdr olmayan model alalım ( Belki AUO panel ..)
fiyat dengesi saglamak için... (max 2 bin)

yardımcı olursanız sevinirim

aklınıza sağlık...
saygılar

Mesai bitimi mutlaka araştırıp bilgi vereceğim :ok:

(Acil ise bir formül üretmeye çalışayım)

Geri
Üst Alt