Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

G Çevrimdışı

gelecek74100

Yeni Üye
27 Ağu 2020
4
34
Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim tekrardan alırsam elbette süreci paylaşırım üstadım...
Ekran kırma (ALLAH korusun tâbi büyük konuşmam ama) küçük çocuk olmadığı için (Bir tane evladım var oda Üniversite 2. Sınıf öğrencisi) o konuda içim rahat ?
Ben Vestel qutlet internet sitesinden almayı düşünüyorum da, özellikle n11 den alınız demenizin nedenini öğrenmek isterim....
Zira yanılmıyorsam n11 de de, Vestel qutlet de bu TV 1.889 TL.....
Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim tekrardan alırsam elbette süreci paylaşırım üstadım...
Ekran kırma (ALLAH korusun tâbi büyük konuşmam ama) küçük çocuk olmadığı için (Bir tane evladım var oda Üniversite 2. Sınıf öğrencisi) o konuda içim rahat ?
Ben Vestel qutlet internet sitesinden almayı düşünüyorum da, özellikle n11 den alınız demenizin nedenini öğrenmek isterim....
Zira yanılmıyorsam n11 de de, Vestel qutlet de bu TV 1.889 TL.....
Sebepler:
1- soru Sor kısmından mağazaya sorun yeniden kampanya fiyatına inecek mi, inerse n11 daha uyguna gelir ,
2- VSoutlet direkt sitesi çok basit ve. güven vermiyor n11 ile aliirsaniz n11 aracı kurum ve elbette fayda sağlıyor ,
3- Eğer şehrinizde VSoutlet varsa Tabiyki gidip oradan almak en mantıklısı ,
Dediğim gibi n11 de mağazaya sor kismindan bir yoklayin kampanya yaparlarsa 1800 belki daha da altına çekerler,
Lokasyon lokasyon Montaj ücreti çıkarabiliyor Vestel servisleri 1899 a alırsanız birde montaj. Ücreti talep edilirse 2000 TL olur ürün,
1899 elbette Vestel 4k TV için güzel fiyat kkaacirmayin ama siparis ettikten 1 gün sonra. 1750-1800 e. Satılırsa üzülürsünüz satıcı firma soruları cevaplıyor kkamoanya olursa ilerleyen zamanlarda kampanyalarımız devam edecektir takipte kalın diyor

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba 65u9500 panel bilgisi var mıdır?
Karma panel

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
Merhaba arkadaşlar Vestel 55u9402 TV nin ana kart ve paneli hakkında bilgi alabilirmiyim panelde tek üretim mi var yoksa çoklu üretim mi LG IPS panel olmasını temenni ediyorum

Z Çevrimdışı

Zygomatic 

Yeni Üye
27 Ağu 2020
29
29
IMG_20200910_142142.jpg

Panel ve anakart bilgisi alabilir miyim?
F fikoloji

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

cokoaz1

Yeni Üye
7 Eyl 2020
34
23
IMG_20200910_181148.jpg
panel bilgisi alabilir miyim. Birde yeni kuruldu televizyon youtubedan maç açtım top ilginç bir şekilde titreyerek gidiyor akıcı değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

55u9500 model yeni kuruldu televizyonun ilk başta yavaş çalışacağını sonradan senkronize olacağını söyledi servis yetkilileri görüntüde akıcı dehil hiç içime sinmedi sebebi nedir

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
IMG_20200910_181148.jpg
panel bilgisi alabilir miyim. Birde yeni kuruldu televizyon youtubedan maç açtım top ilginç bir şekilde titreyerek gidiyor akıcı değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

55u9500 model yeni kuruldu televizyonun ilk başta yavaş çalışacağını sonradan senkronize olacağını söyledi servis yetkilileri görüntüde akıcı dehil hiç içime sinmedi sebebi nedir
Mb230 ana kart Samsung panel

Geri
Üst Alt