Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Cok teşekkürler ustam... Peki izninizle bir sorum olacak.. SAMSUNG PANEL kullanan Vestel televizyon modelleri hangisidir? Örnek 43 inc olup samsung panel kullanan bir model var mı?
böyle bir bilgi arşivim yok, yukarıda yanıtlanmış modellere bakabilirsiniz.
ayrıca millet ıps için can atarken siz neden samsung sordunuz

S Çevrimdışı

santra

Yeni Üye
22 Ocak 2020
45
48
böyle bir bilgi arşivim yok, yukarıda yanıtlanmış modellere bakabilirsiniz.
ayrıca millet ıps için can atarken siz neden samsung sordunuz
TEKNİK OLARAK İNANIN HİÇ BİLGİM YOK.. SADECE 2 YIL ÖNCE 55 İNÇ SAMSUNG 7400 MODEL TV İM VARDI.. ONUN IŞILTISINI PARLAKLIĞINI CANLILIĞINI ÇOK SEVERDİM... O YÜZDEN İÇTEN İÇE SAMSUNG PANEL DEMİYEYİM, SAMSUNG GÖRÜNTÜSÜNE KARŞI SEMPATİM VAR... SAMSUNGLAR İPS PANEL OLUR VEYA OLMAZ ONU DA BİLMİYORUM...

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
TEKNİK OLARAK İNANIN HİÇ BİLGİM YOK.. SADECE 2 YIL ÖNCE 55 İNÇ SAMSUNG 7400 MODEL TV İM VARDI.. ONUN IŞILTISINI PARLAKLIĞINI CANLILIĞINI ÇOK SEVERDİM... O YÜZDEN İÇTEN İÇE SAMSUNG PANEL DEMİYEYİM, SAMSUNG GÖRÜNTÜSÜNE KARŞI SEMPATİM VAR... SAMSUNGLAR İPS PANEL OLUR VEYA OLMAZ ONU DA BİLMİYORUM...
Samsunglar Va dir. Yukarıda soranlarin yanıtlarını bakınız, ama vestelde çok fazla karma panel var farklı panelde gelebilir

L Çevrimdışı

lordhaseky 

Aktif Üye
3 Eyl 2020
52
30
Gene de emin olmak için soruyorum.
Abilerim müsait olduğunuzda buna da bakar mısınız panel ve anakart bilgisine? Teşekkür ederim şimdiden.

WhatsApp-Image-2020-09-08-at-18.31.46.jpg

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

Cenk_33

Yeni Üye
5 Eyl 2020
32
51
F fikoloji Adem Helvacı Adem Helvacı TECHWOOD 43 U 902 bu modeli almayı ciddi anlamda düşünüyorum...
Yanılmıyorsam LG IPS panel
HDR smart Netflix YouTube 4k UHD dahili wifi ve uydu alıcısı vb herşey mevcut...
Anakartı da yine yanılmıyorsam sizlerin önerdiği MB 130e
Sizler de ok ? veriyorsanız yarın bu işi bitirmeyi düşünüyorum.....
Ama şunu da sormadan edemiyorum...
Her şeye rağmen bu TV yerine bu fiyat aralığında TECHWOOD 43 U 902 yerine şu TV yi al vb tavsiyeniz varsa lütfen yardımcı olunuz saygılarımla....

L Çevrimdışı

lordhaseky 

Aktif Üye
3 Eyl 2020
52
30
F fikoloji Adem Helvacı Adem Helvacı TECHWOOD 43 U 902 bu modeli almayı ciddi anlamda düşünüyorum...
Yanılmıyorsam LG IPS panel
HDR smart Netflix YouTube 4k UHD dahili wifi ve uydu alıcısı vb herşey mevcut...
Anakartı da yine yanılmıyorsam sizlerin önerdiği MB 130e
Sizler de ok ? veriyorsanız yarın bu işi bitirmeyi düşünüyorum.....
Ama şunu da sormadan edemiyorum...
Her şeye rağmen bu TV yerine bu fiyat aralığında TECHWOOD 43 U 902 yerine şu TV yi al vb tavsiyeniz varsa lütfen yardımcı olunuz saygılarımla....

G Çevrimdışı

gelecek74100

Yeni Üye
27 Ağu 2020
4
34
Teşekkürler üstad detaylı, bilgi dolu, yol gösterici yanıtınız için....
Yaklaşık bir haftadır forumdayım ve yardımcı olmak isteyen , detaylı fikir bildiren Sadece siz oldunuz, bu anlamda ayrıca teşekkür ediyorum size ?
Onun dışında soru-cevap anlamında çok hareketli , canlı bir Forum sayfası hayal etmiştim fakat şu ana kadar (Dediğim gibi yaklaşık bir hafta) bu anlamda umduğunu bulamayan kullanıcılardan biri de benim...

EDİT:
Aklıma gelmişken bu techwood TV ile ilgili olarak
1. Bu TV a101 e geliyor mu yoksa sadece internet sitesi üzerinden mi alabilirim?
2. Hi level de olduğu gibi bunların da mavi kutulu kırmızı kutulu (Vestel/Sunny) ayrımı var mı?
3. İstisnasız tamamı LG IPS panel mı?
Saygılarımla
1- Ürünlerin tamamı Vestel üretimi
2-Urunlee A101 vb gelmiyor sadece VSoutlet ve N11 vb de satılıyor önerim N11 üzerinden alin
3- Vestel servise gonderiliiyor ürününüz, Vestel servisi gelip kuruyor.
Hocam bu ürün Vestel üretimi ihraç ürünü zamaninda Bimde satılmış ama bu. Sefer Vestel kendi Outlet Vesteloutlette satiyorr. Ve n11 de mağazası var ama. Fiyatı 1899 yani biz 1649 TL ye aldık faturaya 1749 girilmiş anlamadim, 1 hafta sonra 1700 TL ye satıldı, artık tuttu galiba 1800 e satılır sanırım ,
Ama sorun şu ki piyasada aynı oranda artmış

Bbu. İhraç serisi ve panel bilgisi burada soran herkese aynı ürün grubundan çıkmış Hepsinin aynı olma ihtimali var ama Vestel U serisi karışık demişti Adem hocam , dediğim gibi U serisi yinede bakın Ama VA panelin 4k sini o ürüne takarlar mı sanmam , LG hariç diğerleri olabilir mi Evet Türkiye'de satılana koyuyor Vestel ama bu ihraç ürünü yani Vestel İhraç ürünlerine bizim ülkemizde yaptığını , onlara yapmıyor gördüğüm ,
Techwood alırsanız çok büyük ihtimal 43U902 serisi LG IPS farklı çıkan görmedim ,
Ben Vestel guvendim aldım TV konusunda yan markaların üretiminde diğerlerine göre daha iyi en azından.

Şunu da göze alalım evde çocuk var panelin ekranı kırıldı 43 inç FHD ekranla 43 inch 4k arasind fiyat farkı vardır ,

Eğer Techwood 43U902 4K TV 1800 TL ve üstüne alıyorsanız
Ve.
Regal 43R6520FA 2000 TL civarına alabiliyorsaniz,
Kararı ona göre verin
Regal 3 sene garanti Techwood 2 yıl
Regal FHD kendi hatanizla ekranı kirsaniz daha uyguna değişir ama TV nin yarı fiyatından fazladır ikisinde de.

İnşallah almaya niyetliyseniz buradan ürün gelince paylaşım bekleriz

C Çevrimdışı

Cenk_33

Yeni Üye
5 Eyl 2020
32
51
Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim tekrardan alırsam elbette süreci paylaşırım üstadım...
Ekran kırma (ALLAH korusun tâbi büyük konuşmam ama) küçük çocuk olmadığı için (Bir tane evladım var oda Üniversite 2. Sınıf öğrencisi) o konuda içim rahat ?
Ben Vestel qutlet internet sitesinden almayı düşünüyorum da, özellikle n11 den alınız demenizin nedenini öğrenmek isterim....
Zira yanılmıyorsam n11 de de, Vestel qutlet de bu TV 1.889 TL.....

Geri
Üst Alt