Bizde sizin bu şekilde teşekkürlerinizi aldıkça daha da bu işten zevk alıyoruz ?Burdaki ustaların hiç bir çıkarı olmadan insanlara yardım etmesini veya yardım etmeye çalışmasını takdirle izliyorum.
Bizde sizin bu şekilde teşekkürlerinizi aldıkça daha da bu işten zevk alıyoruz ?Burdaki ustaların hiç bir çıkarı olmadan insanlara yardım etmesini veya yardım etmeye çalışmasını takdirle izliyorum.
Bilgi için teşekkürler.Mb170 android ana kart
Panda panel
Üstat 9400 ün panellerini kim üretti acaba? 9500 ü tercih etmemenin sebebini kısaca söyler misin? birde 9400 anakartı 130s miU9400 tercih ederim.
Üstat 9400 ün panellerini kim üretti acaba? 9500 ü tercih etmemenin sebebini kısaca söyler misin?
Çok teşekkürler ben 65" alacağım aynı mıdır bu video ile özellikleri?Vestel 50u9400 İncelenme - U9400 serisi teknik özellikler
Selam arkadaşlar, kısa süre içinde videosunu çekip YouTube kanalımda paylaşacağım. inceleme videosu attığımı biliyorsunuz ☺ Demiştik ve çektim; Ben u9500 de gölgelenme şikayetinden sonra u9400 serisinden umutluyum ☺ (demiştim ve haklı çıktım :) ) Özellikleri; Vestel Smart - 40u9400 -...tavsiyeforumu.com
Öncelikle ilginiz ve hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim yine forumunuz da güncelleme ile ilgili videonuzu izledim. Ancak benim tv nin güncellemesinin en son sürüm olup olmadığıyla ilgili bir bilgim yok sizce güncelleme yapmalı mıyım?Samsung panel mb130 s ana kart. V4 versiyon
Dur bakalım seni v5 geçirelim ? v4 eskidi artık. Full yazılım konusunda yazılımı bulunca paylaşacağım takipte kalÖncelikle ilginiz ve hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim yine forumunuz da güncelleme ile ilgili videonuzu izledim. Ancak benim tv nin güncellemesinin en son sürüm olup olmadığıyla ilgili bir bilgim yok sizce güncelleme yapmalı mıyım?
O kadar model çıkardılar ki bende bilmiyorum artık ?Hepsiburada da toshibanin yeni bir modeli listelenmis. Toshiba 55UL3B63DT. Bu panel hakind bilginiz var mı acaba?
Panda panel demiştim gözden mi kaçtı acaba?Bilgi için teşekkürler.
Birşey daha soracam Panda Panel mi? Samsung Panel mi?
Mb230 ana kart
eksik yazmışım hangisi iyi?Panda panel demiştim gözden mi kaçtı acaba?