Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

yiğit06 Çevrimdışı

yiğit06

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yeni Üye
20 Ocak 2020
27
Fazlası ile açıklayıcı ve aydınlatıcı yazmışsınız, çok teşekkürler .Paylaştığınız bu modeli de değerlendirme kapsamında tutacağım . Bende mb130s-panda panel ikilisinin birbirinle çalışma uyumunun görülmesi ve deneyimlenmesi ve sonuçların kullanıcı kardeşler tarafından forumda paylaşılması aydınlanmamız gerektiği sonucuna vardım , ve kararımı ileri bir tarihe ertelemiş oldum. Adem Helvacı Adem Helvacı abimizin değerli görüşleri sayesinde iyiden iyiye seçiciyiz en nihayetinde?
Ne demek rica ederim aslında 58uhl960 için bende beklemedeyim alıp deneyeneleri görelim nasıl olsa ileriki zamanlarda yine satışa çıkacaktır

Orhan90 Çevrimdışı

Orhan90

Yeni Üye
9 May 2020
34
34
Kolay gelsin ne yapmam lazım
Bugün 65u9500 tv yi vestel servisi kurmaya geldi
Tv kırık cıktı ve dediler ki bu band iki kere çekilmiş ve fabrika bandı değil dediler ama kutuda ne ezik ne çizik hiçbişey yok
Biz horoz lojistiğin getirdiği gibi koyduk
Sizce nasıl bi durum bu bir sorun çıkartırlarmi
Sonra servisin patronuyla konuştum hasar kayıtlı olarak raporlayacagiz dediler sizce ne diyosunuz
Hb dan yenisini iistesek kırığı tamir edip gönderirler heralde değil mi
Benim de Grundig TV kırık çıkmıştı. Maşallah horoz lojistik tekme tokat ürünü teslim ediyor. Neyse servis hasar kayıtlı raporlarsa yenisi gelir. Bende öyle oldu en azından. HB ile muhatap bile olmadım.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bende bir bilgi alsam ☺
_20200520_221801fec0e03c2f022887.png

Bir ara HKC dendi, bir ara panda. Bir kere de LG yanlış hatırlamıyorsam. Dedim değişme ve mıdır acep?
hkc panel mb211s ana kart

B Çevrimdışı

Becko

Yeni Üye
18 May 2020
30
38
teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hayır
49uhl650

58uhl9h0 panda panel diye biliyorum.
Bende aynı şekilde Panda olarak biliyoruz . Ama bugün 58” sıcağını koruduğundan Acaba bir sürpriz ile araya samsung panel filan mı sıkıştı dedim bir an

Geri
Üst Alt