T
techibrahimxc
Yeni Üye
- 7 May 2020
- 16
- 25
Regal 58R7540UA modelinde yanlardan mi arkadan mi ışıklandır
SN: 8402358 000206
açtığınız konuda ilerleyelim lütfenRegal 58R7540UA modelinde yanlardan mi arkadan mi ışıklandır
Aslında panel bilgisi alacaktım ? .açtığınız konuda ilerleyelim lütfen
Ama ışık sormuşsun bende orada aydınlatma tipini paylaştım?Aslında panel bilgisi alacaktım ? .
Onu kopyala yapıştır yapmıştım hızlıca, o kadarını kopyaladığımı sonradan gördüm .Ama ışık sormuşsun bende orada aydınlatma tipini paylaştım?
Regal 58R7540UA Panel bilgisi?Ama ışık sormuşsun bende orada aydınlatma tipini paylaştım?
Attığınız seri numarası chot panel mb230 ana kartOnu kopyala yapıştır yapmıştım hızlıca, o kadarını kopyaladığımı sonradan gördüm .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Regal 58R7540UA Panel bilgisi?
Birde kutudan askı aparatı çıkmıyor, bunu vestel servisten mi istiyoruz yoksa internetten kendimiz mi almalıyız? Vestel servisteki paralı mı?
Bana sadece servis tutanağı verdi iade talebi oluşturmami kendim yapacakmışımeğer hb için iade forumu düzenlkeyip sana vermişler ise satıcı ile görüşüp iade etmelisin,
ama servis ben değiştireceğim demişse kendi değiştirecektir.
O zaman dediğim gibi hb ya iade talebi nde bulun raporu da gönderBana sadece servis tutanağı verdi iade talebi oluşturmami kendim yapacakmışım
Satıcıda hb kendisi
Öyle yaptım ama değişim istedim sizce pra iadesine mi gecistirsemO zaman dediğim gibi hb ya iade talebi nde bulun raporu da gönder
Asıl sormak istediğim kutunun üzerindeki band farklı bir band mi oluyor vestelde yoksa normal bir band miÖyle yaptım ama değişim istedim sizce pra iadesine mi gecistirsem
Demek istediğim şu idi;Öyle yaptım ama değişim istedim sizce pra iadesine mi gecistirsem
Asıl sormak istediğim kutunun üzerindeki band farklı bir band mi oluyor vestelde yoksa normal bir band mi
Evet öyle yapmışlar dedi servisDemek istediğim şu idi;
Orjinal bant üstüne tekrar bantlama yapmışlar mi yani 2 bant üst üste mı
Yanı söyle 2 band da orjinal değilmiş oylr dedi bende dedim o zaman orjinal band nasıl çıkartılır ki kartonu söker dedimEvet öyle yapmışlar dedi servis
Yok geniş olan orjinal onun üstünde de bant var mı.Evet öyle yapmışlar dedi servis
Yanı söyle 2 band da orjinal değilmiş oylr dedi bende dedim o zaman orjinal band nasıl çıkartılır ki kartonu söker dedim
Vestel uretimlilerin %99 şeffaf banttir ?bu bant seffaf yazisiz mi bende iade edicem acil.