L
LuckyTheDog
Yeni Üye
- 15 May 2020
- 4
- 34
hocam merhaba, panel bilgisini öğrenebilir miyim?

Hangi mağazadan ne kadara aldınızhocam merhaba, panel bilgisini öğrenebilir miyim?
![]()
n11 üzerinden güvenavm satıcısından aldım, ilk fiyatı 4400 civarıydı, kupon puan derken yaklaşık 4100 tlye geldiHangi mağazadan ne kadara aldınız
boe pnlhocam merhaba, panel bilgisini öğrenebilir miyim?
![]()
boe pnl
MB230 anakart
55u7510t Fiyatı çok uygun sipariş vermeyi düşünüyorum ama hiç bir bilgi yok hakkındaihraç ürün
Bu segmentte gerçek 10 bit hiç yok 8bit+frc olduğunu belirtmek lazım, kağıt üstü değerlerde çok üstün gözüküyor, sizin deneyiminizi de okumak isterizn11 üzerinden güvenavm satıcısından aldım, ilk fiyatı 4400 civarıydı, kupon puan derken yaklaşık 4100 tlye geldi
bu arada BOE panelle alakalı forum üzerindeki şu konuyu inceleyebilirsiniz: https://tavsiyeforumu.com/konu/65u9500-teknik-ozellikler.7174/
sanırım en iyi panel BOE olanlar, 10bit, ips ve %99 srgb renk uzayını kapsıyor .
Bu segmentte gerçek 10 bit hiç yok 8bit+frc olduğunu belirtmek lazım, kağıt üstü değerlerde çok üstün gözüküyor, sizin deneyiminizi de okumak isteriz
En değerli değerlendirme senin benim gibi amatörlerin değerlendirmesidir zaten, hayırlı olsun tekrardanÜrünü bugün teslim ettiler, yarın da servisin çalışmadığını tahmin ediyorum, ancak çarşamba kurdurabileceğim. Dediğim gibi tvlerden pek anlamam ama bir amatör gözünden kullanım deneyimimi yazarım.
Çok iyiye almışsın hayırlı olsun bu kadar araştırmışsın aynı tolere sahibiz daha kurulum yaptırmadım inşallah kötü değildir dediklerine göre güzel gibin11 üzerinden güvenavm satıcısından aldım, ilk fiyatı 4400 civarıydı, kupon puan derken yaklaşık 4100 tlye geldi
bu arada BOE panelle alakalı forum üzerindeki şu konuyu inceleyebilirsiniz: https://tavsiyeforumu.com/konu/65u9500-teknik-ozellikler.7174/
sanırım en iyi panel BOE olanlar, 10bit, ips ve %99 srgb renk uzayını kapsıyor .
Huawei mate 20 pro da boe ve LG panel kullanılmıştı. Baya karşılaştırma videosu vardı.Lg'ler yeşil ekran hatası veriyordu boe kısmen daha cansız ama hatasizdi.TV için referans olur mu bilmem.Boe panel iyi midir va veya ips istiyodum açmadım kutuyu daha geri iade edebilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hiç biryerlerde birşey yazmıyor ya 2 sene olmuş vestele gireli
![]()
Bu ürünün paneli nedir ?