Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

T Çevrimdışı

Teknoline 

Aktif Üye
15 May 2020
146
47
T Teknoline, bu arada dh deki telkoline misiniz?
Evet hocam, siz kimsiniz? yazistik mi hiç dh. de.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

panda pnl MB230 anakart
panda olduguna sevindim en azindan. ustam cok eksikler var bu cihazda ya
Buyuk ekran olsun dedim. vestel tv cok tamir ettim. acikcasi renkler guzeldir. fakat bunda o kaliteyi bulamadim. vesdel 58u9500 alacaktim. hb de fiyat yukseldi. regalin iki modeli arasinda gittim geldim. bu 2020 model diye bunu aldim. aldiktan sonrada hb de vestelin fiyati regalin fiyatina dustu iptal edemedim. mecbur aldim. bugun servis geldi kurdu. gunduz isik vurunca cihazdan sogudum. benim tamir ettigim vestellerle alakasi yok. suan gece olunca duzene girdi sayilir.
İsik vurunca performans dusuyor
pvr yok
dlna sikintili cast yapinca cihaz resetleyip aciyor. hicbirsekilde dlna dan cast yapamiyorum. benim icin en onemlisi buydu. kodi izleyemiyorum
suan ocak yazilimi var uzerinde.
bunu iyilestirmek icin ne yapulabilir. pvr acmak lazim, dlna media render kapali sanirim onu acmak lazim.

Son düzenleme:
TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Evet hocam, siz kimsiniz? yazistik mi hiç dh. de.

panda olduguna sevindim en azindan. ustam cok eksikler var bu cihazda ya
Buyuk ekran olsun dedim. vestel tv cok tamir ettim. acikcasi renkler guzeldir. fakat bunda o kaliteyi bulamadim. vesdel 58u9500 alacaktim. hb de fiyat yukseldi. regalin iki modeli arasinda gittim geldim. bu 2020 model diye bunu aldim. aldiktan sonrada hb de vestelin fiyati regalin fiyatina dustu iptal edemedim. mecbur aldim. bugun servis geldi kurdu. gunduz isik vurunca cihazdan sogudum. benim tamir ettigim vestellerle alakasi yok. suan gece olunca duzene girdi sayilir.
İsik vurunca performans dusuyor
pvr yok
dlna sikintili cast yapinca cihaz resetleyip aciyor. hicbirsekilde dlna dan cast yapamiyorum. benim icin en onemlisi buydu. kodi izleyemiyorum
suan ocak yazilimi var uzerinde.
bunu iyilestirmek icin ne yapulabilir. pvr acmak lazim, dlna media render kapali sanirim onu acmak lazim.
modlama bölümünden destek alabilisin

P Çevrimdışı

PsyPsy

Aktif Üye
25 Eki 2017
90
Panel: 49_VESQNUSU03T2W_UHD_E_XDF0_V_230_XX -SVN:301641-294689 1589661252
10126113 2004000001 sn 9966650 000001
Detaylı panel bilgisine yenileme hızı vs. nereden ulaşabilirim

Teşekkürler

R Çevrimdışı

Remboks 

Yeni Üye
15 May 2020
10
29
boe pnl MB230 anakart
Boe panel iyi midir va veya ips istiyodum açmadım kutuyu daha geri iade edebilirim

Boe panel iyi midir birde va ips istiyodum daha açmadım kutuyu daha geri iade edebilirim bana 4.500 patladı bu bana özelliklerinden bahsedermisiniz.

Hiç biryerlerde birşey yazmıyor ya 2 sene olmuş vestele gireli

Son düzenleme:
L Çevrimdışı

LuckyTheDog 

Yeni Üye
15 May 2020
4
33
hocam merhaba, panel bilgisini öğrenebilir miyim?

IMG_20200517_135519.jpg

L Çevrimdışı

LuckyTheDog 

Yeni Üye
15 May 2020
4
33
Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
n11 üzerinden güvenavm satıcısından aldım, ilk fiyatı 4400 civarıydı, kupon puan derken yaklaşık 4100 tlye geldi

bu arada BOE panelle alakalı forum üzerindeki şu konuyu inceleyebilirsiniz: https://tavsiyeforumu.com/konu/65u9500-teknik-ozellikler.7174/

sanırım en iyi panel BOE olanlar, 10bit, ips ve %99 srgb renk uzayını kapsıyor .
Bu segmentte gerçek 10 bit hiç yok 8bit+frc olduğunu belirtmek lazım, kağıt üstü değerlerde çok üstün gözüküyor, sizin deneyiminizi de okumak isteriz

L Çevrimdışı

LuckyTheDog 

Yeni Üye
15 May 2020
4
33
Bu segmentte gerçek 10 bit hiç yok 8bit+frc olduğunu belirtmek lazım, kağıt üstü değerlerde çok üstün gözüküyor, sizin deneyiminizi de okumak isteriz

Ürünü bugün teslim ettiler, yarın da servisin çalışmadığını tahmin ediyorum, ancak çarşamba kurdurabileceğim. Dediğim gibi tvlerden pek anlamam ama bir amatör gözünden kullanım deneyimimi yazarım.

R Çevrimdışı

Remboks 

Yeni Üye
15 May 2020
10
29
n11 üzerinden güvenavm satıcısından aldım, ilk fiyatı 4400 civarıydı, kupon puan derken yaklaşık 4100 tlye geldi

bu arada BOE panelle alakalı forum üzerindeki şu konuyu inceleyebilirsiniz: https://tavsiyeforumu.com/konu/65u9500-teknik-ozellikler.7174/

sanırım en iyi panel BOE olanlar, 10bit, ips ve %99 srgb renk uzayını kapsıyor .
Çok iyiye almışsın hayırlı olsun bu kadar araştırmışsın aynı tolere sahibiz daha kurulum yaptırmadım inşallah kötü değildir dediklerine göre güzel gibi

Geri
Üst Alt