seri no yada servis menü görseli gerekli. menü 4725 tuşlayın. servis menü girişMerhaba
49UD9390 panel ve anakart bilgisi verebilirmisiniz şimdiden teşekkürler
panda pnl MB130S anakart58UHL960 58" 4K SMART LED TV
10128539 2004000656 VPAZ:20275619
-SN: 8428049 000656
Az önce A101 de gördüm. Bunun bilgisini alabilir miyim acaba. Teşekkürler...
boe pnlSelamlar,SEG marka tv için
Panel anakart bilgisi alabilir miyiz? Youtube sorunu için yazılım yüklenecek, yanlış yazılım yükleme olmasın
Teşekkürler
Sevgili hocamboe pnl
youtube için link
Önemli - 17MB97 -17MB98 Anakartlı Smart Televizyonlarda Youtube Yükleniyor Hatası Hk.
MB97 ve MB98 şaseli Smart tvlerde Youtube uygulamasından video izlenmesi durumunda, belli bir süre sonra “yükleniyor” hatasında kalmaktadır. Youtube güncellemeleri sonrası oluşan hatanın kök nedeni, video izleme sırasında eski versiyona göre daha çok veri indirme ve şase üzerindeki ram’de...tavsiyeforumu.com
menü 1505 ileSevgili hocam
Çok teşekkür ederim daha önce akrabamla söyledim ama yapamamış ben yanına uğrayıp yapacağım, videodan anladığım titan olanı yükleyeceğim, fakat küçük ayrıntı var çözemedim, ok tuşuna basılı tutarak mı yükleme yapılacak? Yoksa servis menü tuşlayarak mı?
Yanlış başlık ise özür dilerim mesaj taşınabilir veya silinebilir. Çok teşekkür ederim tekrar
Edit :tekrar baktım açıklama kısmında var, kumanda servis menü kısmı olacak, sıcak hava bunalttı teşekkürler
samsung pnl MB211S anakart 2020 4,ayMerhabalar.Rica etsem bu ürünün panel, anakart ve üretim tarihi hakkında bilgi verebilir misiniz?
Teşekkürler...samsung pnl MB211S anakart 2020 4,ay
2 side hkc panel MB211S anakartselamlar, ayni üründen 2 farklı a101 mağazasında mevcut. 2'sininde panel bilgisini öğrenebilir miyim? teşekkürler.
2.resim net olmadığı için tekrar yükledim.
'hkc' nedir panel markası mı oluyor? 'lg ips' olanını almayı düşünüyorum, tabi bulabilirsek..2 side hkc panel MB211S anakart