TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
samsung pnlBumu hocam? Tv nin pozisyonu zordu. Zar zor bunu çekebildim.
MB230 anakart
samsung pnlBumu hocam? Tv nin pozisyonu zordu. Zar zor bunu çekebildim.
Nasıldır hocam bu tavsiye eder misiniz. Fiyat 2800samsung pnl
MB230 anakart
link teki konudan destek alabilirsinNasıldır hocam bu tavsiye eder misiniz. Fiyat 2800
boe pnl101254282002000011 VPAZ20275211
SN8400440000011
65u9500
Panel anakart ve üretim tarihi bilgisini rica etsem öğrenebilirmiyim?
panda va pnl ıps değil
Selamlar panel bilgisi alabilir miyim? Yanlardan renk kaybı yaşadığım için, ips olmadığını tahmin ediyorum.
Birde gündüzleri mağaza modunda anca ekran ortam ışığını yenebiliyor. Önceki tv samsung le40b650 idi ve bu ışığa rağmen kendisi otomatik parlaklık artırıyordu.
Bu panelde dinamik bile yapsam yenemiyor. Magaza modunda da otomatik kendi reklamı devreye girdiğinden izleyemiyorum.
Daha kalın bir perde alana kadar sürüneceğim sanırım
Ama gece 4k netflix ya da youtube izlemesi çok keyifli. bu bakımdan 3400 -bonus ramazan kampanyası ile 3300 civarına geldi.
Ama horoz lojistik tam bir facia en son sinirden delirip aracimla kendim yarım saatte aldım geldim. Eğer depo size yakın ise gidip kendiniz alın yoksa saç baş yolduruyorlar.
çok teşekkürlerpanda va pnl ıps değil
MB230 anakart
panda va pnl ıps değil
MB230 anakart
HKC paneller VA tipinde mi IPS tipinde mi oluyor? Aynı sorum CSOT panel içinde geçerli? Son olarak Panda için VA diye belirtmissiniz. Bir firma hep tek tip model mi üretiyor? Yani Panda'nin IPS modeli de olabiliyor mu? Bilgilendirme için şimdiden teşekkürler.hkc panel mb211s ana kart
diğer taraftaki sn yazan barkod gerekliSelamun aleykum degerli ustalar panel ve anakart bilgisi ogrenebilirmiyim
samsung pnl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Panel bilgisi öğrenebilirim