Sebati06' Alıntı:Hocam regal HDR’li yeni bir cihaz çıkarmış. Oanel ve kart bilgisine ulşanilir miyiz?
49R8560U diye geçiyor.
Çok yeni ürün. Henüz alıp kullanan olduğunu sanmıyorum.
azrael85' Alıntı:Arkadaşlar servis menüsüne nasıl giriş yapıyorduk, daha önce bir yerde görmüştüm ama bulamadım, bilen paylaşabilirmi, 55ud8800 televizyonum dün akşam 7 gibi geldi tam inceleyemedim.
Sebati06' Alıntı:Hocam 55ua8300 ile 55ud8400 ayni urun sanirim. Ama urun numaralarinin farkli olma sebebi bedir acaba? Bilginiz dahilinde detayli anlatabilirseniz harika olur. Bu konuda baska kimseden bilgi alabilecegimizi sanmiyorum
gezgin_' Alıntı:iyi aksamlar Ado bey vestel tvler hakkın dakı görüşlerinizi takip edıyorum sürekli vestel tv 48 ua 9300 tv var memnunum ve 2. tv almayı düşünüyorum ud 9400 ıle ud 9650 arasında kaldım bu 9650 dekıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.vestel uhd teknoloji var bu konuda bilgi verebilirmisiniz görüntü kalitesi anlamında diğer tv lerden bariz bir farklılık var mı tsk ederim .
Sebati06' Alıntı:Hocam 55ua8300 ile 55ud8400 ayni urun sanirim. Ama urun numaralarinin farkli olma sebebi bedir acaba? Bilginiz dahilinde detayli anlatabilirseniz harika olur. Bu konuda baska kimseden bilgi alabilecegimizi sanmiyorum
Asmeruh' Alıntı:
Ado bey bu seride panel nedir?
canciger' Alıntı:slm @ado hocam artık bende burdayım siz nerde biz orda.?
regal 50R5020U için bilgi istemiştim panel markası türü v.s ayrıca bu tv nin vestel 50ud6300 den farkı nedir öğrenebilir miyiz.
seri no : 7890131 700190
şimdiden teşekkür ederim
Ado' Alıntı:canciger' Alıntı:slm @ado hocam artık bende burdayım siz nerde biz orda.?
regal 50R5020U için bilgi istemiştim panel markası türü v.s ayrıca bu tv nin vestel 50ud6300 den farkı nedir öğrenebilir miyiz.
seri no : 7890131 700190
şimdiden teşekkür ederim
Kardeşim Hoşgeldin, Nasılsın Görüşmeyeli?
50UD6300 ve bu tv yi sanki karşılaştırmıştım diye hatırlıyorum ama forumda yoksa değerlendirip bir konu açarız duruma göre.
Regal TV MB130 anakartlı ve CMO panelli üründür. Bunun dışında açık konuşmak gerekirse bu model dümdüz sadece TV dir. Hiç bir ek özellik bulamazsınız. Alayım evde annemler ATV STAR izlesin derseniz idealdir, ancak teknoloji meraklısı genç nesile uymaz. Elbette ki basit bir Android box ile bu tv ye akıl katıp da kullanabilirsiniz. :