bari tam yazaydınızSn 8301 318900 66
bari tam yazaydınızSn 8301 318900 66
Chot panelSeri no : 8301381900366 vpaz :20274965 pnl: 23590272 size zahmet
Chot Va panel mi oluyorChot panel
mb130s ana kart
estağfurullah ne zahmeti,
Sn 8301 318900 66 bunu yazmıştınız eksikti o yüzden tekrar istedim
Chot Va panel mi oluyor
Benim cihaz değişim olacak 3 farklı aynı model tv yi sorgulattık ikisi panda var panel biri Chot panel çıktı bu modele sinir oldum geri iadeyi kabul ediyorlar sanırım iade edicemHocam bu tv hakkında genel bildi bu kadar, panda tmc chot çıkıyor paneller hep, ben tmc olduğunu biliyorum benimkinin, fikoloji sağolsun Philips kullanıyor tmc dedi, açtım baktım 58 inç Philips VA, onun dışında hiçbir bilgi yok bu tv ler hakkında.
teşekkürler.hayırlısı olsun
lg panel
mb230 ana kart
Arkadaşlar cmo panel mi yoksa yeni bir panel üreticisi chot muChot Va panel mi oluyor
4K görünüyor,ama dostlarım cevap verirler mutlaka43u9500 hakkinda ne dusunuyorsunuz. 4 k zannedersem alinirmi. Panel anakart durumu nedir? Yardim lütfen.
TEKNOWEST
F fikoloji
Adem Helvacı
4K görünüyor,ama dostlarım cevap verirler mutlaka
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kartlar genelde aynıdır MB130 serisi yani,panel ise konuları takip etmişsindir ,genelde karışık panele bağlı kartlar,yani tek tip panele bağlı üretimi yok vestelin.Evet 4k gibi. En azindan bu hi levelin uhl650 sinden farki nedir acaba? Panel anakart vs. Ustalar illaki incelemislerdir.
lg-boe-aou üretimli panelleri mevcut43u9500 hakkinda ne dusunuyorsunuz. 4 k zannedersem alinirmi. Panel anakart durumu nedir? Yardim lütfen.
TEKNOWEST
F fikoloji
Adem Helvacı