TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
S
Serhat Altun, samsung panel mb130s anakart
teşekkür ederimA Aliço, lg panel mb230 anakart
Biminki 3000 tl ips panel cikiyor 1800 hz mb130 anakart benimki tavsiye sadeceHocam televizyon bana 2800'e gelecek, IPS gelirse kalır yoksa 14 gün iade hakkımı kullanır iade ederim. Yazdığınız TV'ler ile arasında 500 ve 700 TL fiyat farkı var çok fazla vermek istemiyorum oğlumun tekrar kırma olasılığı ve günlük kullanım için yeterli geleceğini düşündüğüm için. Bu arada mesajınız için teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Gerçekten mantıklıymış aslında ama Bim'e baktım geçenlerde yoktu, yeni insert'te de yazmıyor sanırım önceki bir tarihte geldi. Hayırlısı artık, kısmet ne diyelim.Biminki 3000 tl ips panel cikiyor 1800 hz mb130 anakart benimki tavsiye sadece
lg panelModel: 55U9500
Seri no: 8346715901659
Panel ve anakart bilgilerini paylaşabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.
bu cihazla alakalı şöyle bir sorunumuz var 65ud9500 diye üretim kodu vestelde bulunmuyor, bunun ismi vestelde değişik olabilir. eğer vesteldeki karşılığı 65u9500 ise samsung panel mb230 ana kartVestel 65ud9500 modeli varmışZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.panel ve anakart bilgisi nedir acaba
Yada teknosa kodlama hatası da yapmış olabilir.bu cihazla alakalı şöyle bir sorunumuz var 65ud9500 diye üretim kodu vestelde bulunmuyor, bunun ismi vestelde değişik olabilir. eğer vesteldeki karşılığı 65u9500 ise samsung panel mb230 ana kart
skart girişinin olmaması, usb sayısının 2 olması mb230 ana kart olduğu yönünde bilgi vermektedir.
aynen olabilir vestel geçtiğimiz günlerde bazı ürünlerde isim değiştirdi sebebi bundan kaynaklanabilirYada teknosa kodlama hatası da yapmış olabilir.
Çok teşekkür ederim. ips değil mi ekran?lg panel
mb230 ana kart
ıps panelÇok teşekkür ederim. ips değil mi ekran?
Teşekkür ederim.ips olduğunu tahmin etmiştim.cok memnunum demekki benim göz zevkim ıps ?A ayavas, lg panel