Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

A Çevrimdışı

apollonx

Aktif Üye
3 Mar 2018
140
Evdeki iki tv'imden salonda ki 65" JVC IPS panel, çalışma odamdaki 55" vestel VA panel. Kesinlikle IPS keyifli, pc başında tv'ye yan açıdan izlediğim için renkler solgun ve rahatsız ediyor beni.

Gittigidiyorda kazananlar klubü indirimi ile 58UD8200 model tv 3234 TL. Annemlere almak istiyorum ama satıcıya soruyorum elinizdeki ürünlerin Seri nolarını paylaşırmısınız IPS ise sipariş geçeceğim diye, "kutuyu açamayız" diyor. Bende zaten kutunun yan kenarında yazıyor diyorum ama halen ısrar ediyor yazmıyor diye, en son mail at örnek foto gönderecem dedim ama cevap gelmedi henüz.

Ekleme: Cevap gedli, üzgünüz bu konuda yardımcı olamıyoruz.

Farklı satıcılara da sordum onlardan henüz cevap gelmedi. Bu üründe IPS olanlar mevcut dimi, yukarıda bir arkadaş hepsi VA demişte.

O Çevrimdışı

onurr58

Yeni Üye
19 Ara 2019
1
29
Öncelikle merhabalar forumda yeniyim Vestel 50u9500 tv aldım ve panelini öğrenmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz?

T Çevrimdışı

tuzlusu

Yeni Üye
17 Ara 2019
3
34
şu an için üretimlere bakılarak;
panda panel
mb230 ana kart
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şu an için üretimlere bakılarak;
panda panel
mb230 ana kart

tv5eed1f7f468da9fb.jpg

Merhaba Bu ürünün Panel ve kart bilgilerini göre biliyormusunuz ?

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
Evdeki iki tv'imden salonda ki 65" JVC IPS panel, çalışma odamdaki 55" vestel VA panel. Kesinlikle IPS keyifli, pc başında tv'ye yan açıdan izlediğim için renkler solgun ve rahatsız ediyor beni.

Gittigidiyorda kazananlar klubü indirimi ile 58UD8200 model tv 3234 TL. Annemlere almak istiyorum ama satıcıya soruyorum elinizdeki ürünlerin Seri nolarını paylaşırmısınız IPS ise sipariş geçeceğim diye, "kutuyu açamayız" diyor. Bende zaten kutunun yan kenarında yazıyor diyorum ama halen ısrar ediyor yazmıyor diye, en son mail at örnek foto gönderecem dedim ama cevap gelmedi henüz.

Ekleme: Cevap gedli, üzgünüz bu konuda yardımcı olamıyoruz.

Farklı satıcılara da sordum onlardan henüz cevap gelmedi. Bu üründe IPS olanlar mevcut dimi, yukarıda bir arkadaş hepsi VA demişte.

Sadece va diye biliyoruz, bir arkadaş sormuştu ona va demişlerdi, bende var tv benimki VA

Geri
Üst Alt