lg-boe-aou üretimli panelleri mevcut
mb230 ana kart mevcut
aynenHocam lg olursa ips panel mi oluyor? Seri no bulsak kesin bilgi cıkar mı?
Kardeş nasıl iade yaptin süreci paylaşır mısın ilk ürün geldi 58ud8200 kurulumu yapıldı sonrası ni paylaşır mısınVestel Tv yi elimden alarak çözüm buldu koca firmada ips panel yok sanki 58ud8200 almayın arkadaşlar panelleri ya panda yada chot pişman oldum aldığıma neyseki iade alıyorlar buda bana tecrübe oldu
Yardıma ihtiyacım var.
43UD8600 4k tv. Garantisi 1 ay önce bitti. Ekranın köşelerinde tozlanma var. Ayrıca görüntü net ama renkler biraz gariplesti. Renkler biraz kırmızıya çalıyor gibi. Servis led bar ve kontrol kartı değisecek dedi. 420 TL ücrer istedi. Kabul etmedim. Tv yi getirdiler. 15 dakika boyunca calışmadı tv.
Sonra yanık kokusu geldi. Tv çalıştı. Ama kumandaya tepki vermedi. Servis geri götürdü. Lütfen tavsiye verin bana.
mb130s ana kartmerhaba, 55ud8200 tv aldım, panel ve ana kart bilgisi verebilirmisiniz, teşekkürler
sn: 8325759 900587
mb130s ana kartMerhaba. Panel ve anakart bilgisi alabilir miyim? Ayrıca vermiş olduğunuz hizmetten dolayı da teşekkür ederim.
cevabınız için teşekkürler, panel IPS mi VA mı oluyormb130s ana kart
samsung panel
Va panelcevabınız için teşekkürler, panel IPS mi VA mı oluyor
Teşekkür ederim cevabınız için. Peki panel tipi va mı yoksa ips midir. Samsung ve lg panele göre nasıldır.mb130s ana kart
aou panel