Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
byhasibo Çevrimdışı

byhasibo 

Aktif Üye
18 Kas 2019
142
36
Merhaba önceki TV nizin modeli neydi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı sıkıntıyı bana da yaşattılar Va panel istememe rağmen gönderdiler değişim ürününü üstüne de kutuyu açmadan iade etmek istedim kabul etmediler
aynı modeldi yine (58 ud 8200) bana mağazada teşir ettirdikleri ürün ips idi kutudan va panel çıktı 40 dereden su getirdim değişim olsun diye gelen üründe va panel kabul etmedim almadım ürünü ips panel gelmese elimde problemli olduğuna dair servis raporu mevcut hakem heyetine çıkar iade ettiririm başka marka alırım bıktım valla

S Çevrimdışı

Serhat Altun 

Aktif Üye
11 Ara 2019
75
64
Bu Olabilirmi

55UD8200---1.jpg

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
aynı modeldi yine (58 ud 8200) bana mağazada teşir ettirdikleri ürün ips idi kutudan va panel çıktı 40 dereden su getirdim değişim olsun diye gelen üründe va panel kabul etmedim almadım ürünü ips panel gelmese elimde problemli olduğuna dair servis raporu mevcut hakem heyetine çıkar iade ettiririm başka marka alırım bıktım valla
Bu ürünün IPS paneli hiç uretilmedi Vestel genel merkezden ve bu formdan aldığım bilgiye göre 58ud8200 hep Va panel panda panel olarak üretildi ayrıca benim arızalı ürünüm 55ud8200 IPS idi değişim ürünü 55ud8200 va panel diye geldi kapalı kutu iade alın dedim almadılar bie hafta uğraştım kabul etmediler bende yasal hakkımı kullandım ve süreci Youtube taşıdım bir ayda binlerce insan izledi ve yüzlerce kişi dönen dolabı gördü ve ürün almaktan vazgeçti sana geçmiş olsun kardeş umarım gönlünce olur

byhasibo Çevrimdışı

byhasibo 

Aktif Üye
18 Kas 2019
142
36
Bu ürünün IPS paneli hiç uretilmedi Vestel genel merkezden ve bu formdan aldığım bilgiye göre 58ud8200 hep Va panel panda panel olarak üretildi ayrıca benim arızalı ürünüm 55ud8200 IPS idi değişim ürünü 55ud8200 va panel diye geldi kapalı kutu iade alın dedim almadılar bie hafta uğraştım kabul etmediler bende yasal hakkımı kullandım ve süreci Youtube taşıdım bir ayda binlerce insan izledi ve yüzlerce kişi dönen dolabı gördü ve ürün almaktan vazgeçti sana geçmiş olsun kardeş umarım gönlünce olur
ben ips paneli teşhir ettim mağazada ve eminim ayrıca bi yetkili ips gönderin diye mail attım merkeze dedi nasıl va panel gelir diye isyan etti kabul etmicem ürünü gerekirse başka bir model ile değişip farkını öderim ama va panel bana göre değil nefret ettim resmen tv den

byhasibo Çevrimdışı

byhasibo 

Aktif Üye
18 Kas 2019
142
36
Benim panel va olduğu için değişim yapacaklar değişime gelen cihaz yine aynı komedi resmen :))

K Çevrimdışı

Kogan

Aktif Üye
16 Ara 2019
73
33
Merhabalar. Geçenlerde vatan bilgisayar internet sitesinden 55u9500 televizyon aldım. Bu televizyonlarda IPS ve va karışık panel kullanılıyormuş sanırım. Mağazaya ulaşabilirsem seri no isteyeceğim. Va panel ise kurulum yaptırmadan iade mi etmeliyim? IPS ve Va panaller arasında bariz kalite farkı var mıdır? Teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt