Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Vestel 55u9500
Vestel 50ud8200
Vestel 50u9500
Vestel 49ud9500 Bu tvlerden birini alacağım 3mt mesafeden izleyecegiz hangi paneli önerirsiniz IPS panel hangisinde var öğrenebilir miyim
Vestel 50u9500 mb230 ana kart- panda panel
55u9500 mb230 ana kart - auo ve lg panel olarak üretilmiş
50ud8200 mb130s ana kart auo ve panda panel olarak üretilmiş
49ud9500 mb130s ana kart samsung panel

55u9500 alırsanız lg ıps panel çıkabilir. ama ondada ana kart 230 yeni kart ama 130s den biraz daha düşük

F Çevrimdışı

ferfecir

Yeni Üye
13 Ara 2019
5
42
merhaba tv şimdi geldi. Panel va mi ips mi öğrenebilirmiyim. Tesekkür ederim şimdiden

IMG_20191213_153016.jpg

F Çevrimdışı

ferfecir

Yeni Üye
13 Ara 2019
5
42
panda panel
mb130s ana kart
Teşekkür ederim öncelikle. Şimdi vestel müşteri hizmetlerinede sordum panel hakkında sadece VA panel olarak görebiliyoruz diyor. Markasını sorduğumda ise göremiyoruz diyorlar. Panda panel midir dediğimde ise cevap yok.
Sizden öneri istiyorum. Çok kararsız kaldım şimdi iade etsem mi diye. Yani Panda nedir? Hadi VA panel ips panel bir nebzede. Acaba ne gibi kötü yanları olabilir? Panda panelin kullanım saati yani ömrümü azdır, görüntüsümü kötüdür bilemedim. kurulum için aramadım internette sizin gibilerin yorumuna göre karar vereceğim.
Tekrar teşekkür ediyorum.

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
Teşekkür ederim öncelikle. Şimdi vestel müşteri hizmetlerinede sordum panel hakkında sadece VA panel olarak görebiliyoruz diyor. Markasını sorduğumda ise göremiyoruz diyorlar. Panda panel midir dediğimde ise cevap yok.
Sizden öneri istiyorum. Çok kararsız kaldım şimdi iade etsem mi diye. Yani Panda nedir? Hadi VA panel ips panel bir nebzede. Acaba ne gibi kötü yanları olabilir? Panda panelin kullanım saati yani ömrümü azdır, görüntüsümü kötüdür bilemedim. kurulum için aramadım internette sizin gibilerin yorumuna göre karar vereceğim.
Formda alıp ve memnun olmayan arkadaşa denk geldik üründe Va panel mevcut Va panel ips panel kişinin zevkine göre degisir ben IPS panelciyim bu üründe yan acidan TV izleyemezsiniz renk ve görüntü kaybi yasarsiniz

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

A Çevrimdışı

ardaalisahin

Yeni Üye
14 Ara 2019
2
29
Merhaba. Panel bilgisi paylasabilir misiniz, model finlux 40fu510.
IMG_20191214_132724.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir onceki foto yanlis olmus kusura bakmayin, tesekkur ederim.
IMG_20191214_133232.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt