ΤELEFUNKEN ED22-5000
Google says this TV does not exist.
Guugıl sapıttı.
Markayı koymadan sadece kodu aratınca çıkıyor hocam.
Ekleme: 17MB62-2,5 diye bi şey buldum amma?????
ΤELEFUNKEN ED22-5000
Google says this TV does not exist.
Başkan televizyonun hayırlı olsun ips panel olması artı bir izleme keyfi sunar menü 4725 tuslayip ekran resmini burada paylasirmisin Vestel in yepyeni ana kartlı TV sini almışsınız artı gibi duruyor hayırlı olsun ekran resmini bekliyoruzMerhaba, size zahmet bana da panel (va mı ips mi, lg mi samsung mu vb) ve anakart hakkında bilgi verebilir misiniz? Sorunlu bir anakart varmış sanırım mb130 gibi bir şeydi, umarım onlardan değildir.
Hocam merhaba. Evimde 49ud8400 ve 55ud9400 model tv var. Anakartları mb130 3. Seri çekirdek yazılım var. Panelleri nedir ve özellikleri nasil.
Zübeyir Bey Merhabalar;
Öncelikle geçmiş olsun, fakat kırık paneller konusunda bu güne kadar hiç bir tüketicime onarım önermedim size de önermeyeceğim. Yine de mail kanalı ile istediğiniz bilgiyi aşağıya size aktarıyorum.
Ürününüzde QNES kodlu SAMSUNG panel kullanılmış, ürün kodu V23363195 dir. Saf fiyatı ise dir. Bu fiyata vergi ve servis kazanç oranı eklendiğinde karşınıza çıkacak olan rakam. 1200,54 TL dir. İşçilik servis ücreti vs ile toplam maliyetin olası karşılığı 1300TL bantlarında olur (20 aşağı, 20 yukarı)
Size tavsiyem, konuyu sigorta şirketiniz ile görüşmenizdir, Mutlaka ki evinizin sigortası vardır ;)
Konu mevcuttur. Android değildir. Mb130 dan düşük, MB 140 ana karta eşdeğer dir. Scart girişi yoktur. Henüz yazılımı yokturBaşkan televizyonun hayırlı olsun ips panel olması artı bir izleme keyfi sunar menü 4725 tuslayip ekran resmini burada paylasirmisin Vestel in yepyeni ana kartlı TV sini almışsınız artı gibi duruyor hayırlı olsun ekran resmini bekliyoruz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fikoloji teknovest teraspy ve adem hocam mb230 ana kart bilgi rica ediyoruz mb130 dan artilari ve eksileri nelerdir yeni nesil yeni bir kart doğal olarak yeni yazılım yeni yazılım kodları bu kart android TV ye geçiş mi ve bir çok akla gelen sorular bu karta Özel bir konu açalım lütfen
Geri dönüş için teşekkürler mevcut konuyu formda bulamadim link atarsan memnun olurum diğer konu ise 55u9500 2019 model seri son çıkan bir ürün yani mb130 dan daha iyi bir ana kart kullanılması gerekirken düşük bir ana kart kullanılmasına anlam veremedim sizce durum ne olabilir 55u9500 ya mb130 s yada daha iyi bir ana kart olması gerekmez miKonu mevcuttur. Android değildir. Mb130 dan düşük, MB 140 ana karta eşdeğer dir. Scart girişi yoktur. Henüz yazılımı yoktur
Geri dönüş için teşekkürler mevcut konuyu formda bulamadim link atarsan memnun olurum diğer konu ise 55u9500 2019 model seri son çıkan bir ürün yani mb130 dan daha iyi bir ana kart kullanılması gerekirken düşük bir ana kart kullanılmasına anlam veremedim sizce durum ne olabilir 55u9500 ya mb130 s yada daha iyi bir ana kart olması gerekmez mi
cocaine, lg panel MB130S anakart
Ustam ips mi peki va gibi geldi bana önceki tvm 1tık renkleri daha iyiydi ama bunda siyah kalitesi var hareketli sahnelerdede daha iyi bide bulutlanmada yokcocaine, lg panel MB130S anakart