Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba, panel bilgisi rica edebilir miyim?

WhatsApp-Image-2019-10-07-at-23.11.18.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, panel bilgisi rica edebilir miyim? Bir de anakart 130 mudur yoksa 130s midir acaba?

WhatsApp-Image-2019-10-07-at-23.11.183c8ecbdadc623d25.jpg

samsung panel,
mb130s ana kart

vanosfer Çevrimdışı

vanosfer 

Aktif Üye
17 Ocak 2019
293
Merhaba. Gorseldeki ürünle ilgili panel ve anakart bilgisi desteği sağlar mısınız?

Screenshot_2019-10-08-17-52-34.png

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
Arkadaşlar merhaba burdan bir elestiri yapmak istiyorum bunu genel merkeze de bildirdim Vestel i severim ve ürünlerini tercih ederim fakat son yıllarda bu panel karmaşasından sıkıldım hep TV leri vestelden alırım sebepleri yerli olması 3 yıl garanti si ve yedek parça falan filan bir TV almaya karar veriyoruz bir üründe birden fazla panel kullanıldığını öğreniyoruz sonra satıcıdan bir sürü seri no rica edip ya genel merkezden ya da burdan sorgu yapıyoruz bunlarda hemen olan şeyler değil en az iki gün veya iş yogunluguna göre değişiyor hele bu aralar ips seri bulmak çok zorlaştı 9 serileri nerdeyse hep va bir 65ud9000 karma panel demem o ki bu iş normale binmeli biz hadi bilgiliyiz sabırla arastiyoruz yaşlı bir i veya bu işleri bilmeyen biri bayiye gitti genelde orda ips oluyor aldı ürünü eve geldi ürün kuruldu va çıktı bu da markaya olan güveni azaltıyor bir seri olmalı örneğin 65ud900 ips ise 65ud9100 ise va olmalı ki ve detay satış sitesinde de yazmalı ki bu kargaşa olmamalı 55ud8200 siparişi verdim bu üründe de karma panel olmuş ips bulana kadar 60 TV inceledik satıcı ile sistemden demem o ki ne gerek var bu kadar olaya umarım genel merkez buna bir çözüm getirir formun yöneticileri de genel merkeze iletir bu form ve sevgili adem hocam önemli konuları Vestel yöneticilerine zaman zaman aktarıyor teşekkürler iyi akşamlar

vanosfer Çevrimdışı

vanosfer 

Aktif Üye
17 Ocak 2019
293
lg panel mb130s anakart

Yanıtınız için teşekkür ederim.
Anakart olarak mb130s nasıldır?
Ornegin baba evinde 43FD7500 var ve MB211 anakart mevcut. Rica etsem anakartlarin modelleri ve iyi kötü siralamasi hakkinda biraz bilgi saglar misiniz?
Hangi anakartlar tercih edilmeli, niçin tercih edilmeli?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,836
65
Yanıtınız için teşekkür ederim.
Anakart olarak mb130s nasıldır?
Ornegin baba evinde 43FD7500 var ve MB211 anakart mevcut. Rica etsem anakartlarin modelleri ve iyi kötü siralamasi hakkinda biraz bilgi saglar misiniz?
Hangi anakartlar tercih edilmeli, niçin tercih edilmeli?
Çok bilmiyorum ama yinede cevap vereyim :)
Babandaki tvnin MB211 olması seni şaşırtmasın,sendeki kart daha üstün ,çekirdek olarak,ram olarak yani,önemli olan da budur,kart sıralamasına gelirsek ,en basit kartların başında MB82 gelir,onu vestelin en riskli kartı MB95 serisi gelir,bunları MB90-91-96-97 takip eder,Mb100-110 birazdaha iyidir,4k desteği vardır,MB120 en donanımlı kart olarak piyasaya sürüldü,ama ardından MB130 çıktı,en popüleri MB130 ve serisidir,MB211 ara nağme gibidir veya müzikholde şarkıcı sahneye çıkana kadar keman "nınınınnnnn" diye ara geçer ya,işte öyledir MB211,MB130 da sahneye gelen şarkıcı gibidir ,sahneye çıkar ve salon alkıştan yıkılır :)

vanosfer Çevrimdışı

vanosfer 

Aktif Üye
17 Ocak 2019
293
Çok bilmiyorum ama yinede cevap vereyim :)
Babandaki tvnin MB211 olması seni şaşırtmasın,sendeki kart daha üstün ,çekirdek olarak,ram olarak yani,önemli olan da budur,kart sıralamasına gelirsek ,en basit kartların başında MB82 gelir,onu vestelin en riskli kartı MB95 serisi gelir,bunları MB90-91-96-97 takip eder,Mb100-110 birazdaha iyidir,4k desteği vardır,MB120 en donanımlı kart olarak piyasaya sürüldü,ama ardından MB130 çıktı,en popüleri MB130 ve serisidir,MB211 ara nağme gibidir veya müzikholde şarkıcı sahneye çıkana kadar keman "nınınınnnnn" diye ara geçer ya,işte öyledir MB211,MB130 da sahneye gelen şarkıcı gibidir ,sahneye çıkar ve salon alkıştan yıkılır :)

Çok güzel bir anlatım olduğu gerçeğiyle yüz yüzeyiz. :clap2Vaktine ve emeğine teşekkür ederim. TV piyasasına bir süre uzak kaldım, o nedenle fiyatlar, ürünler ve performanslar hakkında bilgim köreldi. Şu an yeni yuva kuruyorum. O nedenle bütçeyi 2000-2100 TL'ye kadar ayarladığımız da, 43 inç ve ideal smart özelliği olmakla birlikte, hangi ürünleri tavsiye edersiniz? TV Tavsiye bölümüne de yazacağım.

Merhaba, panel bilgisi rica edebilir miyim?

WhatsApp-Image-2019-10-07-at-23.11.18.jpg

Merhaba, panel bilgisi rica edebilir miyim? Bir de anakart 130 mudur yoksa 130s midir acaba?

WhatsApp-Image-2019-10-07-at-23.11.183c8ecbdadc623d25.jpg

MB130 ve MB 130s arasındaki farklar nelerdir? Üstünlük kimde?

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
Kardeş sen va diye sevindin be va ya üzüldüm IPS istyordum daha ürunu almadım almayı düşünüyordum genel merkeze sordum tekli üretim va dedi ben üzgünüm alamadım

Dostum aldım TV yi geldi evde simdi, vesteli aradım kurulum için servisin 58inc modelden haberi yok, 55 olmasın diyorlar :) yarın oglen kuruluma gelecekler, eve geçince de panel bilgisi için atarım gerekenleri bakalım neymiş

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
Dostum aldım TV yi geldi evde simdi, vesteli aradım kurulum için servisin 58inc modelden haberi yok, 55 olmasın diyorlar :) yarın oglen kuruluma gelecekler, eve geçince de panel bilgisi için atarım gerekenleri bakalım neymiş
Hayırlı olsun kardeşim iyi günlerde kullan günlerce araştırdım IPS çıkar mı diye yüzde yüz va panel güle güle kullan

Geri
Üst Alt