Samsung Va panel mb130sHocam mesajı güncelledim yukarıda sanırım görmedin tekrar yazıyorum
SN:8295873 900248
VPAZ:20273949
Hdr10 dobly vision
Samsung Va panel mb130sHocam mesajı güncelledim yukarıda sanırım görmedin tekrar yazıyorum
SN:8295873 900248
VPAZ:20273949
Karma panel Vestel 5-6 panel üreticisi ile çalışıyor biraz karışık, açı problemi yoksa Va Samsung panelde güzeldir, mb130s ile güzel yakışıyorÇok teşekkürler hocam va panel çıktığı için iade edeceğim ips olsa kullanmaya başlayacaktım. bir de önceki mesajlarda gördüm vestelin bu 659000ud modeli auo panel çıkmış, hiçbir şey anlamadım sadece samsung va ya da lg ips çıkmıyor muydu nasıl auo çıkıyor ?
elimizden geldiğince karşılıksız ve çıkar olmadan hepimiz müsait oldukça cevap vermeye çalışıyoruzHocam 4 bin lira üzerinde para veriyoruz, almışken içimize sinsin dedim bakalım firmayla konuştum mümkün olursa ips getirtip değiştirmeye çalışacağım kutuyu falan hiç açmadım iyi ki üstünde seri numarası ve vpaz değerleri ve siz varsınız Allah razı olsun, hızır gibi yetişiyorsunuz her üyeye burada çok hızlı şekilde.
Kardeş oyle diyonda yan koltuktan izlesen va paneli renkler birbirine giriyor bütün aile tek koltukta mi oturak IPS iyidir her panelin artisi eksisi var ama IPS iyidir her açıdan izlearkadaş IPS sevdası nedir, şahsen bir iki araştırmadan sonra bu işin VA sız olmayacağını gördüm ben. Siyah diye birşey yok IPS panellerde. UD8200 VA olsa atlamıştım üzerine şimdi UD9500 alacağım muhtemelen.
Kardeş oyle diyonda yan koltuktan izlesen va paneli renkler birbirine giriyor bütün aile tek koltukta mi oturak IPS iyidir her panelin artisi eksisi var ama IPS iyidir her açıdan izle
diye belirttim'' açı problemi yoksa Va Samsung panelde güzeldir'', mb130s ile güzel yakışıyor
F fikoloji
hocam va paneli renk ayarlarıyla oynayarak ips canlılığına getirebilir miyim? Siyah ekran olayı önemli benim çünkü genelde karanlıkta film izleyeceğim, ipsde gözüme batan beni rahatsız eden sahneler gelebilir doğru mu?
Bir de şu videoyu buldum, sen de bakarsan va karşı açıdan daha bile ips'ye göre daha güzel gözüküyor? Kafam çok karışık, yan yana bakma imkanım da yok iki tv'ye, ya ips ile değiştireceğim ya bunu alacağım
Çok ettirmez ikiside ayrı kulvar panelleri, gelişen teknoloji ve anakart yazılımı ile çoğu şey esitlendi karar senin bence bı mağaza da Va ve IPS farkı yap öyle karar ver , bir de bu iş zevke bağlıdır benim göz zevkimle seninki farklı olabilirAnladım hocam sagol ögrenmiş oldum , siyah ekran konusunda söylediklerime katılıyor musun bunun bir çözümü var mı ips tarafında karanlıkta film izleme durumlarında yoksa net olarak va üstün müdür, ips rahatsız ettirir mi?
lg panelBunu kontrol edebilir miyiz hangi panel
Sn: 8272818 900010
Vpaz: 20273949