LG IPS PANELUsta benim TV içinde ayrıntılı panel bilgisi öğrenebilirmiyim ?
MB130S ANA KART
HDR10+DOLBY VISION
LG IPS PANELUsta benim TV içinde ayrıntılı panel bilgisi öğrenebilirmiyim ?
Paneli nedir bunlarinVestel 65UD9000 65" 4K TV 4100 TL!
Vestel 65UD9000 4K UHD Smart TV, Hepsiburada dört dörtlük ekstra kampanya kapsamında sadece 4100 TL! (Satıcı Hepsiburada değildir.) • Ekran Tipi (Panel):LED • Ürün Tipi:4K Ultra HD TV • Ekran Boyutu Kategori (cm/inç):65”/ 164 cm • Seri:8 Serisi • Ekran Boyutu (inç/cm):65 inç / 164 cm • V-UHD...tavsiyeforumu.com
karma üretim lg veya samsung geneldePaneli nedir bunlarin
Nasıl anliycaz hangi panelde olduğu ve hangisini onerirsinizkarma üretim lg veya samsung genelde
seri numarası olmadan ne yazıkki bizde anlayamayızNasıl anliycaz hangi panelde olduğu ve hangisini onerirsiniz
ürün siparişini geçecem 2 gündür cevap alamıyorum lütfen bir cevap 58ud8200 ürün bilgisi panel yapısı samsung va mı lg ıps mi yoksa çoklu üretim mi gönlüm lg ıps istiyor
Ama yanıtladık bunu seri no olamdan ama diye, E erkamil de özet geçmiş ?ürün siparişini geçecem 2 gündür cevap alamıyorum lütfen bir cevap 58ud8200 ürün bilgisi panel yapısı samsung va mı lg ıps mi yoksa çoklu üretim mi gönlüm lg ıps istiyor
arkadaşlar haklısın ona sözüm yok karma panel işi var mı onu bilmiyoruz mesala samsnug lg boe karışımı var gibi bir cevap alamadımAma yanıtladık bunu seri no olamdan ama diye, E erkamil de özet geçmiş ?
arkadaşlar haklısın ona sözüm yok karma panel işi var mı onu bilmiyoruz mesala samsnug lg boe karışımı var gibi bir cevap alamadım
Seri numarası yetersizdir 13 hane olmalıSN:8295873
VPAZ:20273949
Hocam bakar mısın acil, inşallah ips çıkar.