lg panelMerhabalar,
Bende TV Panelim için bilgi rica etsem;
lg panel
Ya kusura bakmayın yerini bilmiyorumsa 65 inç TV önerilerinizi alabilirmiyim
rezerve
Erkamil kardeş TV n hayırlı olsun iyi günlerde kullan bu ürünü De almayı düşünüyoruz rica etsem kasa yapsini önden yandan ve özellikle arka kasa yi arkadan çeker misin panel tozlanmasini önlemek için nasıl bir arka kapak kullanılmış merak ediyorum cunku önceki 55ud8400 TV çabuk ekran tozlandi soba olmamasina ragmenMerhabalar,
Bende TV Panelim için bilgi rica etsem;
Erkamil kardeş TV n hayırlı olsun iyi günlerde kullan bu ürünü De almayı düşünüyoruz rica etsem kasa yapsini önden yandan ve özellikle arka kasa yi arkadan çeker misin panel tozlanmasini önlemek için nasıl bir arka kapak kullanılmış merak ediyorum cunku önceki 55ud8400 TV çabuk ekran tozlandi soba olmamasina ragmen
Kimse yok muVestel 65UD9000 65'' 164 Ekran 4K Ultra HD Smart TV paneli nedir birde sizce nasıl bir televizyon teşekkürler simdiden
Hayırlı olsun kardeş arka kapakta iyileştirme yapılmış panel tozlanmasina karşılık ben beğendim önceki modellere göre iyiTeşekkür ederim, daha da iyileri sizlere olsun inşallah. Benim TV eski tip aynalı vitrin üzerinde, arka kapağın ancak şu şekilde aynadan yansımasını çekebildim.
Hayırlı olsun kardeş arka kapakta iyileştirme yapılmış panel tozlanmasina karşılık ben beğendim önceki modellere göre iyi
Kimse yok mu
selam, lg ıps panelMerhaba adem hocam, bu televizyonu dün aldım, panel ve anakarti nedir, iyi midir söyler misin?
selam, lg ıps panel
mb130s ana kart
HDR10+DOLBY VISION