Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

devrimeren Çevrimdışı

devrimeren 

Aktif Üye
1 Mar 2019
279
Merhabalar ben aranıza yeni katıldım. Vestel 55UD9650 tv satın aldım henüz bana ulaşmadı ama ürün kodu 10121647 dediler. Anakart modeli özellikleri ekran detayları nelerdir öğrenebilir miyim? Ürün kurulumunu yapıncada inşallah deneyimlerimi paylaşıcam burada

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhabalar ben aranıza yeni katıldım. Vestel 55UD9650 tv satın aldım henüz bana ulaşmadı ama ürün kodu 10121647 dediler. Anakart modeli özellikleri ekran detayları nelerdir öğrenebilir miyim? Ürün kurulumunu yapıncada inşallah deneyimlerimi paylaşıcam burada
hoşgeldin , hayırlısı olsun.
mb130s şase
HDR10+DOLBY VISION
qui menü
samsung va panel
https://tavsiyeforumu.com/forum/tv-inceleme.152/ formuna konu açarak deneyimlerinizi, ürün görsellerini paylaşabilirsiniz.

Q Çevrimdışı

quatros

Yeni Üye
20 Şub 2019
24
48
Sitesinde ( ) yazdığına göre HDR ve SMR1800 hz. 3000₺ altına alınabilecek en iyi tv olarak duruyor.
Aynen ben de bu tv yi istedim Vestel’den
Önceki televizyonum Vestel 50pf8575 idi ve çok ama çok memnundum Harika bir görüntü kalitesi vardı.Bunun yerini ancak bu 9200 doldurur sanırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mb130s şase
HDR10+DOLBY VISION
qui menü
samsung va panel
https://tavsiyeforumu.com/forum/tv-inceleme.152/ formuna konu açarak deneyimlerinizi, ürün görsellerini paylaşabilirsiniz.
Üstadım 49ud9200 ve kodu da
20274678 buradan bir bilgiye ualaşabiliyor musunuz?

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Önceki televizyonum Vestel 50pf8575 idi ve çok ama çok memnundum Harika bir görüntü kalitesi vardı.Bunun yerini ancak bu 9200 doldurur sanırım.

aynı özellikler

devrimeren Çevrimdışı

devrimeren 

Aktif Üye
1 Mar 2019
279
mb130s şase
HDR10+DOLBY VISION
qui menü
samsung va panel
Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim fakat bu işin içine girdikçe henüz bilmediğim terimlerle karşılaşıyorum kusuruma bakmayın :) mb130s üst seviye midir? Mesela benim bildiğim en iyisi mb130e vardı galiba. Bundan daha üst bi anakart mıdır? Ayrıca qui menü olayınada baktım ama ne olduğu konusunda pek bişey bulamadım :) WCG nedir pek bilemiyorum ama o da mevcut mudur mesela. Çok soru sormuş olabilirim şimdilik mazur görün ama forumda vakit geçirip araştırdıkça rayına oturacaktır :)

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim fakat bu işin içine girdikçe henüz bilmediğim terimlerle karşılaşıyorum kusuruma bakmayın :sirit mb130s üst seviye midir? Mesela benim bildiğim en iyisi mb130e vardı galiba. Bundan daha üst bi anakart mıdır? Ayrıca qui menü olayınada baktım ama ne olduğu konusunda pek bişey bulamadım :sirit WCG nedir pek bilemiyorum ama o da mevcut mudur mesela. Çok soru sormuş olabilirim şimdilik mazur görün ama forumda vakit geçirip araştırdıkça rayına oturacaktır :sirit
130e yurt dışında karşımıza çıkıyor.
mb130 şase en güzel üretimdir. qui menü ye gelelim. Vestelde carbon menü mevcut. titanyum menü mevcut. şimdi de qui dediğimiz menü mevcut yani tema olarak qui menü mevcut. wecg derinlik, renk gamı anlamına gelir desek yanltmış olmayız.
aynen dedğin gibi zamanla herşey anlaşılır. formda çok konu mevcut. umarım aldığın tv yi beğenirsin

Ö Çevrimdışı

Özaltay

Yeni Üye
1 Kas 2018
39
36

İletinizi sonradan gördüm. Gerçekten de 100hz panel ise tadından yenmez. Bugün siparişimi verecem.

Ö Çevrimdışı

Özaltay

Yeni Üye
1 Kas 2018
39
36
Vestel 49UD9200 siparişi verdim. Hayırlı olur inşAllah. ?
Yalnız bilgisine ulaşamadım, bu model Netflix var mı?

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

chaos knight

Aktif Üye
26 Şub 2019
141
Bu tv nin ilk serilerinde ips panel vardı. Bugün bir mağazada karşıma çıktı ve panel va paneldi. Bu tv de de anlaşılan karma üretim söz konusu. Alsak neyle karşılaşacağımız belli değil. Aynı zamanda va olan panelde hdr yoktu.

Ö Çevrimdışı

Özaltay

Yeni Üye
1 Kas 2018
39
36
Bu tv nin ilk serilerinde ips panel vardı. Bugün bir mağazada karşıma çıktı ve panel va paneldi. Bu tv de de anlaşılan karma üretim söz konusu. Alsak neyle karşılaşacağımız belli değil. Aynı zamanda va olan panelde hdr yoktu.
49UD9200 için mi? Bu televizyon yeni üretim. ?

Geri
Üst Alt