kullanıcı hatası olduğu için ücretli indirimli tv sunmuşlardır. normaldir sorun yokEvet maalesef Bilgi yok kırılan 50pf8575 yerine
1800 liraya 49ud9200
2200 liraya telefunken 55tu6020
4000 liraya Regal 65R6080U verelim dediler
kullanıcı hatası olduğu için ücretli indirimli tv sunmuşlardır. normaldir sorun yokEvet maalesef Bilgi yok kırılan 50pf8575 yerine
1800 liraya 49ud9200
2200 liraya telefunken 55tu6020
4000 liraya Regal 65R6080U verelim dediler
montajda hasarlı çıkan ürünler direk satıcı üzerinden veya bazı şartlarda vestel tarafından değişir. bunun sizle alakası yokturYok hocam benim ilk gelen 65ud8900 kutudan panel kırık çıktı . hataya gitti yerine yenisi geldi. ben arkadaşın kullandığı cihazı kırıldı yerine yensini teklif ettiler gibi algıladım. merakımdan soruyorum süreç nedir diye bu durumlarda.
Yok zaten hiç sıkıntı çıkarmadılar. yalnız kırık olan yani ilk gelen burdaki kodlara göre samsung va paneldi ,yerine gönderdikleri sizinde söylediğiniz gibi lg ıps çıktı . üzülsemmi sevinsemmi bilemedim. ps4 bağlıycam çünkümontajda hasarlı çıkan ürünler direk satıcı üzerinden veya bazı şartlarda vestel tarafından değişir. bunun sizle alakası yoktur
Anladım hocam çok geçmiş olsun.Hocam kullanıcı hatası ekranı ben kırdım 4 yıl oldu bu tv yi alalı modeli Vestel 50pf8573
Bu panel ellerinde olmadığı için ücret farkı karşılığında indirimli sıfır Ürünler teklif ettiler ama her tv yi alamıyorsun onların sundukları Ürünler ve fiyatları yazdım yukarıya
hoşuna giden seçilebilir. yeni model olduğu için bilgimiz yokHocam kullanıcı hatası ekranı ben kırdım 4 yıl oldu bu tv yi alalı modeli Vestel 50pf8573
Bu panel ellerinde olmadığı için ücret farkı karşılığında indirimli sıfır Ürünler teklif ettiler ama her tv yi alamıyorsun onların sundukları Ürünler ve fiyatları yazdım yukarıya
Ama bu görüştüğüm Fatih bey 65 inç regal markayı çok övdü yeni olduğunu ve şu an fiyatının 5900 tl olduğunu söyledi slim 65”hoşuna giden seçilebilir. yeni model olduğu için bilgimiz yok
Hocam bir de diğer pek çok panelimiz 50hz ama bu 100 hz dedi eleman salladı mı acaba ?samsung va panel 130s şase mevcut
01.02.2019 tarihinde üretime başlanılmış henüz yeni bir ürün başka bilgi bulamıyorum
Doğrdur ses kaydı alınıyor yanlış bilgi aktarmazHocam bir de diğer pek çok panelimiz 50hz ama bu 100 hz dedi eleman salladı mı acaba ?
Regal 65R6080U hakkında da Bilgi alalım zira Vestel Den yetkili bana baya bir methetti bu modeli.merhabalar bende aranıza yeni katıldım
vestel 65ud8900 almayı düşünüyorum seri nosu olmadan paneli hakkında bilgi alabilirmiyim