sizin tv dekiPasif konuma getir yazıyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme:
sizin tv dekiPasif konuma getir yazıyor
Tamam deneyeceğim inşallah ilginiz için çok teşekkür ederimsizin tv deki14 yaziliminizdan daha güncel yazilimlar var,bölüm sorumlulularina danisip yükleyin isterseniz,baska bir önerim bu durumda yokZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
@TEKNOWEST bu konuda yardımcı olabilirmisinsizin tv deki14 yaziliminizdan daha güncel yazilimlar var,bölüm sorumlulularina danisip yükleyin isterseniz,baska bir önerim bu durumda yokZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
@teraspy bu konuda yardımcı olabilirmisinTamam deneyeceğim inşallah ilginiz için çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@TEKNOWEST bu konuda yardımcı olabilirmisin
V0.1.34.25 sürümünü yükledim sorun hala aynı devam ediyorsizin tv deki14 yaziliminizdan daha güncel yazilimlar var,bölüm sorumlulularina danisip yükleyin isterseniz,baska bir önerim bu durumda yokZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Modlama ile açıldığından pek başarılı olmaz zaten maalesef, çünkü benim kartın biraz değerleri yükseltilmiş hali mb100V0.1.34.25 sürümünü yükledim sorun hala aynı devam ediyor

Modlama ile açıldığından pek başarılı olmaz
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim oldu şuan çalışıyor
Çalışmaz demedim zatenarkadasdaki problem nedir bilmiyorum ama mb100 de netflix modlama ile aciliyor..
,başarılı olmaz dedim 
İlk kurulum yapın yada menü 4725 yapıp diagnostic içinden factory reset yapıp tekrar kurulum sağlayınızarkadaslar regal tv ayarlarda netflix kisminda pasif konuma getir'e bastim yanlislikla, pasif konuma getirildi yazdi geri nasil aktif hale getiriyoruz? Netflix açılmıyor, ui-800-3 hata kodu aliyorum, sifirlasam da duzelmedi?
anakartiniz mb9x lu seridense artik netflix maalesef desteklenmiyor,selam dun anlatilan gibi herseyi yaptim netfilik yuklendi tv kapattim actim netfilik acildi.cikip tekrwr netfilixse girdigimde netfilixs yazisi cikiyor ama acilmiyor.yardim ederseniz sebvinirim.
mb 100 benimkianakartiniz mb9x lu seridense artik netflix maalesef desteklenmiyor,
Hangi islemi yaptiniz bilmiyorum ama mb100 de netflix uygulamasi önceden de problemliydi,sadece belli bir yazilimda calisiyordu diye geri bildirim gelmisti yanlis hatirlamiyorsam.linkteki konuda paylasilmisti..mb 100 benimki
bu siteden uygulama yaptim programlari burdan indirdim.ilk yukledigimde netfilix aciliyor kapatip acdigimda acilmiyor.Hangi islemi yaptiniz bilmiyorum ama mb100 de netflix uygulamasi önceden de problemliydi,sadece belli bir yazilimda calisiyordu diye geri bildirim gelmisti yanlis hatirlamiyorsam.linkteki konuda paylasilmisti..
Önemli - Mb97/98 lerde Youtube Yazilimi ile Netflix görünmezse veya menüde Netflix yok (mb97 ve üstü kartlarda) ise yapmaniz gerekenler
Kardeş aynı sorun benim tv dede var Bugün bir üye yazilimi tekrar yüklediginde uygulamanin calistigini söyledi , mb97 anakartitavsiyeforumu.com
Eger denemek isterseniz arsivimde medion tv nin mb100 icin güncellemesi mevcut,netflix icin faydasi olabilir mi bilgim yok ama paylastigim kisiler görüntü özelligiyle ilgili olumlu geri bildirimde bulunmuslardi.Ful yaziliminz varsa özelden paylasabilirim.bu siteden uygulama yaptim programlari burdan indirdim.ilk yukledigimde netfilix aciliyor kapatip acdigimda acilmiyor.