hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
menü 1505Kardeşim çok teşekkür ederim çekirdek mi core mi hangi sıralamayı yapmam lazım
menü 1505Kardeşim çok teşekkür ederim çekirdek mi core mi hangi sıralamayı yapmam lazım
Kardeşim dediğin sürüm olmadı gelmedi diğer netflix sürümünü de yükledim olmuyor gelmiyor uygulamalara varmı bi çözümmenü 1505
bu cihaz yurt dışı üretimi?Kardeşim dediğin sürüm olmadı gelmedi diğer netflix sürümünü de yükledim olmuyor gelmiyor uygulamalara varmı bi çözüm
Gece neredeyse uyumadım sonunda yaptım kardeşim netflix marketim bölümğne gelmiş ordan uygulamaları bölümüne ekledim çok tşk ediyorum hersey için Allah gönlüne göre versinbu cihaz yurt dışı üretimi?
ihraç ürün?
olabilir mi ? seri numarası paylaşırmısınız
Ekledim ustacığım bakabildin miJ Judgement, uk ile menü 4725 tuşlayıp açılan ekranın görüntüsünü eklermisin
ustam adımları izleyerek yaptım market bölümüne geldi çok sağolun ama bi sorun daha var netfilixten bi video açtığım zaman %100 yüklüyor sonra bu içerik şu anda oynatılamıyor diyor bi bilginiz varmıJ Judgement
linke tıklayın
ustam adımları izleyerek yaptım market bölümüne geldi çok sağolun ama bi sorun daha var netfilixten bi video açtığım zaman %100 yüklüyor sonra bu içerik şu anda oynatılamıyor diyor bi bilginiz varmılinkte anlatilanlari uygulayabilirsiniz. link
Netflix yardim sayfasinda ki bilgi su;Netfilixten bi video açtığım zaman %100 yüklüyor sonra bu içerik şu anda oynatılamıyor diyor bi bilginiz varmı