Vestel Netflix yükleme (yardım)

T Çevrimdışı

TheDoctor

Yeni Üye
2 Mar 2018
2
mb100 de işlemleri yaptım başta gelmedi factory reset sonrasında da smart menuye geldi normal menuye gelmedi. vestel toolboxtan kullanmadığım facebook ve twitter ı false yapınca onların yerine netflix ve tarayıcı geldi. kullanan arkadaşlar herhangi bir stabilite sorunu var mı ? bilgi verirlerse sevinirim. deneyip öyle netflix almayı düşünüyorum... bilgiler için teşekkürler bu arada.

J Çevrimdışı

Judgement

Yeni Üye
22 Nis 2020
14
34
Herkeze selamu aleyküm bende vestel 48ua8900 tv var netfilix uygulamalarda çıkmıyor telefondan aktarma yaptığımda tv de netfilix uygulaması açılıyor kendi kumandasıyla kontrol edebiliyorum ama film veya dizi açtığımda yükleniyor daha sonra hata geliyor , formunuzu baya araştırdım çokca bilgi var ama kafam karıştı netfilix uygulamalara nasıl yükleyebilirim

J Çevrimdışı

Judgement

Yeni Üye
22 Nis 2020
14
34
J Judgement, uk ile menü 4725 tuşlayıp açılan ekranın görüntüsünü eklermisin

15875838756461447957713204313550.jpg

J Çevrimdışı

Judgement

Yeni Üye
22 Nis 2020
14
34
ustam adımları izleyerek yaptım market bölümüne geldi çok sağolun ama bi sorun daha var netfilixten bi video açtığım zaman %100 yüklüyor sonra bu içerik şu anda oynatılamıyor diyor bi bilginiz varmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

linkte anlatilanlari uygulayabilirsiniz. link
ustam adımları izleyerek yaptım market bölümüne geldi çok sağolun ama bi sorun daha var netfilixten bi video açtığım zaman %100 yüklüyor sonra bu içerik şu anda oynatılamıyor diyor bi bilginiz varmı

Son düzenleme:
hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Geri
Üst Alt