Vestel Netflix yükleme (yardım)

A Çevrimdışı

arkoand

Yeni Üye
21 Ara 2018
10
31
valla nasıl yapıldığınu bulamadım. dhcp den ip aldırmayı tv ye. modem arayüzündenmidir yoksa bi programmı indirmem gerek sizi de yordum biraz ama

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
valla nasıl yapıldığınu bulamadım. dhcp den ip aldırmayı tv ye. modem arayüzündenmidir yoksa bi programmı indirmem gerek sizi de yordum biraz ama
modem üzerinden dhcp açık ise (büyük ihtimal açıktır ) tv den resim attığınız kısımda yapılandırmayı otomatik yapın.

A Çevrimdışı

arkoand

Yeni Üye
21 Ara 2018
10
31
modem üzerinde dhcp aktif

imagedabe37d7c26e0564.png

yapılandırma kısmında otomatik ip seçili manuele ben ip yi görmek için aldım düzelttim tekrar
otomatik verdiği ip yi giriyorum ama nafile başka bir yolla tv dosyalarını görmem mümkünmü

image4674cf6f7da9cfa9.png

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sevgili A arkoand , son bir şey sorayım,konuyu sadece takip edeyim,acaba pc'de güvenlik duvarı varmı,varsa birde kapatıp öyle denesen

alipoy Çevrimdışı

alipoy

Yeni Üye
22 Ara 2019
2
73
hocam modlamayı doğru yapmışsınız netflix gelmediğe göre cihaz içerisinde yüklü değil cihaza ftp ile bağlanıp vendor ve buffer klasörü içerisinde netflix var mı kontrol edermisiniz yok ise dosyaları size göndereyim
Hocam bende NEXON 40 inç smart tv var ve Netflix yok. Cihazım versiyon V.3.6.2 Mb95M. Bu tv ye netflix yüklemek için bu forumda ki
17MB130 CONNECTED 3.62.4.0 Yotube, Netflix Çözüm içerir
Mb130 V.3.62.40 uygun mu.
Netflixi yüklemek için bana nasıl yardımcı olursunuz.

IMG_20191221_231110.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hocam bende NEXON 40 inç smart tv var ve Netflix yok. Cihazım versiyon V.3.6.2 Mb95M. Bu tv ye netflix yüklemek için bu forumda ki
17MB130 CONNECTED 3.62.4.0 Yotube, Netflix Çözüm içerir
Mb130 V.3.62.40 uygun mu.
Netflixi yüklemek için bana nasıl yardımcı olursunuz.

IMG_20191221_231110.jpg
Olmaz,sakın deneme bile ,bu karta netflix yüklenmez maalesef.Hatta tv düzgün çalışıyorsa hiç yazılım yükleme :ok

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
arkadaşım boşuna macera arama tv box al tak tv'ye bak keyfine 145 TL Aliexpress'te ücretsiz kargo link veriyorum

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Bazen modlama yapildigi halde smart menüde görülmemesine ragmen kumandanizda netflix tusuna (varsa) basdiginizda veya telefonunuzdaki vestel veya telefunken smart center uygulamasinda netflix e basdiginizda uygulama calisiyor.

Ftp ile tv ye baglanti kurma islemini burada yazilanlari takip ederek bende ilk kez denedim ve baglandim.
Önce vestel toolbox u acip baglanti basarili onayindan sonra winscp programini calistirdim (belki önemsizdir) bilgileri girdim ve baglanti basarili sekilde kuruldu,ayrica sizin ag ayarlarinizda manuel dns görülüyor bendeki secenek otomatik dns. Bilmiyorum baglanti kuramamanizin sebebi bu olabilir mi?

S Çevrimdışı

Skaty

Yeni Üye
23 Mar 2020
12
39
Arkadaşlar merhaba. Konuyu hortlatmak gibi olacak ancak ben de Vestel TV'de Netflix sorunu yaşıyorum. Şimdiye kadar telefonda uygulama üzerinden başlatıp TV'de devam ediyordum, sorun olmamıştı. Ancak birkaç gündür uygulamada TV'ye yansıtma ikonu gelmiyor. TV'de Netflix app yüklü bu anlaşılıyor ancak sizin de dediğiniz gibi ne markette ne de başka yerde gözükmüyor. Benim bu işi halletmem için tam olarak ne yapmam lazım acaba bilgi verir misiniz? Konuyu okudum ancak eski olduğu için belki güncel olarak daha kolay bir yolu vardır.

Değerli vaktiniz için şimdiden teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt