modem üzerinden dhcp açık ise (büyük ihtimal açıktır ) tv den resim attığınız kısımda yapılandırmayı otomatik yapın.valla nasıl yapıldığınu bulamadım. dhcp den ip aldırmayı tv ye. modem arayüzündenmidir yoksa bi programmı indirmem gerek sizi de yordum biraz ama
Sevgili A arkoand , son bir şey sorayım,konuyu sadece takip edeyim,acaba pc'de güvenlik duvarı varmı,varsa birde kapatıp öyle denesen
hocam tenda modemden güvenliği pasif hala getirip dene
pc yi ilk aldığım günden beri hiç açmadım
Hocam bende NEXON 40 inç smart tv var ve Netflix yok. Cihazım versiyon V.3.6.2 Mb95M. Bu tv ye netflix yüklemek için bu forumda kihocam modlamayı doğru yapmışsınız netflix gelmediğe göre cihaz içerisinde yüklü değil cihaza ftp ile bağlanıp vendor ve buffer klasörü içerisinde netflix var mı kontrol edermisiniz yok ise dosyaları size göndereyim
Olmaz,sakın deneme bile ,bu karta netflix yüklenmez maalesef.Hatta tv düzgün çalışıyorsa hiç yazılım yüklemeHocam bende NEXON 40 inç smart tv var ve Netflix yok. Cihazım versiyon V.3.6.2 Mb95M. Bu tv ye netflix yüklemek için bu forumda ki
17MB130 CONNECTED 3.62.4.0 Yotube, Netflix Çözüm içerir
Mb130 V.3.62.40 uygun mu.
Netflixi yüklemek için bana nasıl yardımcı olursunuz.
Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim.Olmaz,sakın deneme bile ,bu karta netflix yüklenmez maalesef.Hatta tv düzgün çalışıyorsa hiç yazılım yükleme
Bazen modlama yapildigi halde smart menüde görülmemesine ragmen kumandanizda netflix tusuna (varsa) basdiginizda veya telefonunuzdaki vestel veya telefunken smart center uygulamasinda netflix e basdiginizda uygulama calisiyor.
Eger anakartiniz mb97 ve üstü model ise, tv nizin profil dosyasina müdahale etmek gerekiyor,yardimci olmaya calisirim.belki güncel olarak daha kolay bir yolu vardır.
Eger anakartiniz mb97 ve üstü model ise, tv nizin profil dosyasina müdahale etmek gerekiyor,yardimci olmaya calisirim.