Vestel Netflix yükleme (yardım)

J Çevrimdışı

Judgement

Yeni Üye
22 Nis 2020
14
34
Netflix yardim sayfasinda ki bilgi su;

Şu anda bu hatayı araştırıyoruz. Araştırmamıza yardımcı olmak için, lütfen .
Netflix yardim sayfasinda ki bilgi su;

Şu anda bu hatayı araştırıyoruz. Araştırmamıza yardımcı olmak için, lütfen .
tv ye yükleme yapmadan önce de telefondan direk aktardığım zamanda da aynı hatayı veriyordu tv nin versyonuyla alakalı olabilr mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tv ye yükleme yapmadan önce de telefondan direk aktardığım zamanda da aynı hatayı veriyordu tv nin versyonuyla alakalı olabilr mi

Cihazınız, sadece cihaz üreticisi tarafından çözülebilecek bir donanım veya yazılım sorunu yaşıyor. Netflix'i tekrar izleyebilmek için cihazınızın üreticisiyle görüşüp aşağıdakileri rica edin:
  • Cihazın yerleşik yazılımını en son sürüme yükseltmek için yardım isteyin.
  • Fabrika ayarlarına dönmek için yardım isteyin.
Bu adımları uygulamanıza rağmen hâlâ yayını izleyemiyorsanız üreticiniz cihazınızın düzeltilmesi için başka önerilerde bulunabilir. Size ilave adımlar sunamıyorlarsa veya sunulan ilave adımlar sorunu çözmüyorsa yayını izlemeye devam etmek için Netflix uyumlu farklı bir cihaz kullanmanız gerekir.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu durum genellikle cihazınızda depolanan bilgilerin yenilenmesi gerektiğine işaret eder. deniliyor bu mesaj için ,yani tvnin belleğinin boşaltılması anlamına gelir , ne dersin hosbulduk hosbulduk ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Olabilir. Cerezleri silip tekrar uygulamayi calistirmayi deneyin,veya factory reset yapip yeniden kurulum yapin.
netflix uygulamasi kullanmayan birisi olarak sadece tahmini öneri yapabilirim.
Ben "kesin sonuç" için değil de "fikir alışverişi" amacıyla seni etiketledim ,çünkü orada öyle yazınca aklıma ilk gelen temp boşaltılması oldu(ben temp diyorum) :)

J Çevrimdışı

Judgement

Yeni Üye
22 Nis 2020
14
34
bu aralar online streaming firmalariyla ilgili epey sikayet var, o yüzden sorun kullanici mi yoksa firma kaynaklimi tahmin etmek zor.
3 ay önce de aynı soru
bu aralar online streaming firmalariyla ilgili epey sikayet var, o yüzden sorun kullanici mi yoksa firma kaynaklimi tahmin etmek zor.
bundan 3 ay önce de telefondan aktarım yaptığım halde de açmıyor du tv de bi problem var sanırım ama ne :)

Hımm ,o zaman dosya boyutunu kaldırmıyor olabilir mi acaba bilmiyorum ,bir ihtimal yani.
peki ona yapılabilecek bi işlem var mı ?

eger üyelik bilgilerinizi girip siteye giris yapabiliyorsaniz tv tarafinda sorun olmamasi gerekir mantiken
bir arkadaşım da da aynı tv var sizden öğrendiğim kadarıyla onu aradım ve kart numarası mb 120 ve versiyonu daha yüksek ikimizde aynı netfilix hesabını kullanıyoruz o sıkıntısız izliyor

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
peki ona yapılabilecek bi işlem var mı ?
bir arkadaşım da da aynı tv var sizden öğrendiğim kadarıyla onu aradım ve kart numarası mb 120 ve versiyonu daha yüksek ikimizde aynı netfilix hesabını kullanıyoruz o sıkıntısız izliyor
Onunki normal yazılımla mı oynuyor yoksa modlama ilemi acaba,sen modlama ile oynatıyorsun unutmamak gerekir :)

J Çevrimdışı

Judgement

Yeni Üye
22 Nis 2020
14
34
Onunki normal yazılımla mı oynuyor yoksa modlama ilemi acaba,sen modlama ile oynatıyorsun unutmamak gerekir :)
onun ki normal yazılım , kafama takılan nokta modlama yapmadan önce telefondan aktardığımda tv otomatik uygulamayı çalıştırıyordu zaten uk kontrol ediyordum yine aynı şekilde ama o zamanda filmleri oynatmıyor du aynı hatayı veriyor du

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
onun ki normal yazılım , kafama takılan nokta modlama yapmadan önce telefondan aktardığımda tv otomatik uygulamayı çalıştırıyordu zaten uk kontrol ediyordum yine aynı şekilde ama o zamanda filmleri oynatmıyor du aynı hatayı veriyor du
Yetmiyor maalesef ,tüm filmlerde mi yapıyor yoksa film seçiyor mu ,(bu da benim "yazılımlar ortak derleniyor "tezimi haklı çıkartıyor her zamanki gibi :) )

J Çevrimdışı

Judgement

Yeni Üye
22 Nis 2020
14
34
Geri
Üst Alt