Vestel Netflix yükleme (yardım)

J Çevrimdışı

Judgement

Yeni Üye
22 Nis 2020
14
34
sizin tv deki 14 yaziliminizdan daha güncel yazilimlar var,bölüm sorumlulularina danisip yükleyin isterseniz,baska bir önerim bu durumda yok
Tamam deneyeceğim inşallah ilginiz için çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sizin tv deki 14 yaziliminizdan daha güncel yazilimlar var,bölüm sorumlulularina danisip yükleyin isterseniz,baska bir önerim bu durumda yok
TEKNOwest TEKNOWEST bu konuda yardımcı olabilirmisin

Tamam deneyeceğim inşallah ilginiz için çok teşekkür ederim

TEKNOwest TEKNOWEST bu konuda yardımcı olabilirmisin
teraspy teraspy bu konuda yardımcı olabilirmisin

Son düzenleme:
ser06 Çevrimdışı

ser06

Yeni Üye
11 Eyl 2020
17
30
arkadaslar regal tv ayarlarda netflix kisminda pasif konuma getir'e bastim yanlislikla, pasif konuma getirildi yazdi geri nasil aktif hale getiriyoruz? Netflix açılmıyor, ui-800-3 hata kodu aliyorum, sifirlasam da duzelmedi?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
arkadaslar regal tv ayarlarda netflix kisminda pasif konuma getir'e bastim yanlislikla, pasif konuma getirildi yazdi geri nasil aktif hale getiriyoruz? Netflix açılmıyor, ui-800-3 hata kodu aliyorum, sifirlasam da duzelmedi?
İlk kurulum yapın yada menü 4725 yapıp diagnostic içinden factory reset yapıp tekrar kurulum sağlayınız

Z Çevrimdışı

zülfikarr

Yeni Üye
4 Eki 2020
5
47
selam dun anlatilan gibi herseyi yaptim netfilik yuklendi tv kapattim actim netfilik acildi.cikip tekrwr netfilixse girdigimde netfilixs yazisi cikiyor ama acilmiyor.yardim ederseniz sebvinirim.

IMG-20201005-WA0002.jpg

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Hangi islemi yaptiniz bilmiyorum ama mb100 de netflix uygulamasi önceden de problemliydi,sadece belli bir yazilimda calisiyordu diye geri bildirim gelmisti yanlis hatirlamiyorsam.linkteki konuda paylasilmisti..

Z Çevrimdışı

zülfikarr

Yeni Üye
4 Eki 2020
5
47
Hangi islemi yaptiniz bilmiyorum ama mb100 de netflix uygulamasi önceden de problemliydi,sadece belli bir yazilimda calisiyordu diye geri bildirim gelmisti yanlis hatirlamiyorsam.linkteki konuda paylasilmisti..
bu siteden uygulama yaptim programlari burdan indirdim.ilk yukledigimde netfilix aciliyor kapatip acdigimda acilmiyor.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
bu siteden uygulama yaptim programlari burdan indirdim.ilk yukledigimde netfilix aciliyor kapatip acdigimda acilmiyor.
Eger denemek isterseniz arsivimde medion tv nin mb100 icin güncellemesi mevcut,netflix icin faydasi olabilir mi bilgim yok ama paylastigim kisiler görüntü özelligiyle ilgili olumlu geri bildirimde bulunmuslardi.Ful yaziliminz varsa özelden paylasabilirim.

Geri
Üst Alt