VESTEL MB9X Kulaklık ile ses sistemi kontrol yazılımı

Adem hocam selamun aleyküm. Mb130 anakartlı 55ud9300 tv de aynı ses sorunu var. Ses sistemi takınca sesi kumandadan kesemiyoruz ya da açamıyoruz. serkan_kahveci.61@hotmail.com mailine yazarsanız ya da yazılım gönderirseniz cok makbuşr geçer

Sn:7929134 700225
kardeşim fikoloji ustacım yazmış https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...laklik-master-volume-kontrol-yazilimlari.980/ şu linkten indircem ado hocam zaten yükleniş tarzını yazmış talimatlara uyarsan bir problem olmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim fikoloji ustacım yazmış https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...laklik-master-volume-kontrol-yazilimlari.980/ şu linkten indircem ado hocam zaten yükleniş tarzını yazmış talimatlara uyarsan bir problem olmaz.
anakartınıza uygun yazılımı indirceksiniz yanlış yazılım atmayın aman isterseniz menü tuşuna basıp kumandadan 4+7+2+5 tuşlayıp servis menü açılcak bize fotoğraf atarmısınız.

teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler

mb120 için nasıl ayarlıyacaz

mb120 için nasıl ayarlıyacaz
Aşağıdaki konuda anlatmıştım :ok

hemennn deniyorum çok darlıodu bu sorunn teşekkürler

oldumu emminin dediği gibimi yaptınız
ne yazik ki yapamadim bir saniyelik bir sey yapiyor ama hala denetim ses acip kapama yapamiyorum logitech 5+1 bagli eski surumde yapabiliyordum anlamadim cok zor vallahi ses acip kapatmak :(

ne yazik ki yapamadim bir saniyelik bir sey yapiyor ama hala denetim ses acip kapama yapamiyorum logitech 5+1 bagli eski surumde yapabiliyordum anlamadim cok zor vallahi ses acip kapatmak :(
nasıl yani anlıyamadım sizi bi konuya baştan bakayım 1 dk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim sorunun net olarak yazarsan yardımcı olmaya çalışayım bluetootla tv ye bağlanıyorsun deyilmi ama ses kontrol sorunun var doğrumudur

Geri
Üst Alt