OkAdo,
Yukarıda arkadaşın bahsettiği kanu benimde ilgilendiriyor bu konuda yapılabilecek bişey var mı? rca ya mi bağlamamiz gerekir yoksa
OkAdo,
Yukarıda arkadaşın bahsettiği kanu benimde ilgilendiriyor bu konuda yapılabilecek bişey var mı? rca ya mi bağlamamiz gerekir yoksa
Bence önce tvden kendi profillerini çek,(forumda anlatıldı,imzamda da var) mutlaka pcde bir yerde sakla,elinde bulunsunMb96 için deniycem hocam
mb90_swprofile.bin ve mb90_hwprofile.bin dosyayı nereden bulabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yukarıdaki adımları yaptım ve en son USB operations dedikten sonra yüklendiğine dair bir ibare göremedim daha sonra tv yi açıp kapattim değişen birşey olmadı malesif atladığım bi nokta olabilirmi
Malesef olmadı sanki yükleme olmuyor gibi bilemedimTelevizyonu fişten de çekip yani elektriği komple kesip denediniz mi?
Açılışta sorunun çözülmesi lazım. Bende öyle olmuştu.
Dosyayı editledikten sonra ,Profile isimli klasör yaratacaksın ve sadece sw_profileyi bu klasöre kopyalıyacaksın ,bu klasörü de FAT32 formatlı usb2.0 belleğe kopyalıcaksın ,usbyi tvye takacak , ardından menü+4+7+2+5 tuşlayıp USBOperations gelip OK tuşlayacaksınmb90_swprofile.bin ve mb90_hwprofile.bin dosyayı nereden bulabilirim
yukarıdaki adımları yaptım ve en son USB operations dedikten sonra yüklendiğine dair bir ibare göremedim daha sonra tv yi açıp kapattim değişen birşey olmadı malesif atladığım bi nokta olabilirmi
Denedim olmadı Malesef kulaklık çıkışını kontrol edemiyorumDosyayı editledikten sonra ,Profile isimli klasör yaratacaksın ve sadece sw_profileyi bu klasöre kopyalıyacaksın ,bu klasörü de FAT32 formatlı usb2.0 belleğe kopyalıcaksın ,usbyi tvye takacak , ardından menü+4+7+2+5 tuşlayıp USBOperations gelip OK tuşlayacaksın
Acaba bu versiyonda olmuyormu kiDenedim olmadı Malesef kulaklık çıkışını kontrol edemiyorum
Olur bu versiyona,kulaklık çıkışına kablo takıldığında ses kesilmiyormu?Denedim olmadı Malesef kulaklık çıkışını kontrol edemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Acaba bu versiyonda olmuyormu ki
TV nin sesi kesilmiyor kumanda TV bin sesini azaltıp çoğaltıyor sadece kulaklığı çalıştırmıyorOlur bu versiyona,kulaklık çıkışına kablo takıldığında ses kesilmiyormu?