VESTEL MB9X Kulaklık ile ses sistemi kontrol yazılımı

M Çevrimdışı

musa42

Yeni Üye
17 Ara 2019
5
25
mb90_swprofile.bin ve mb90_hwprofile.bin dosyayı nereden bulabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yukarıdaki adımları yaptım ve en son USB operations dedikten sonra yüklendiğine dair bir ibare göremedim daha sonra tv yi açıp kapattim değişen birşey olmadı malesif atladığım bi nokta olabilirmi

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

stoopidbeast 

Yeni Üye
27 Kas 2019
30
39

yukarıdaki adımları yaptım ve en son USB operations dedikten sonra yüklendiğine dair bir ibare göremedim daha sonra tv yi açıp kapattim değişen birşey olmadı malesif atladığım bi nokta olabilirmi

Televizyonu fişten de çekip yani elektriği komple kesip denediniz mi?
Açılışta sorunun çözülmesi lazım. Bende öyle olmuştu.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Dosyayı editledikten sonra ,Profile isimli klasör yaratacaksın ve sadece sw_profileyi bu klasöre kopyalıyacaksın ,bu klasörü de FAT32 formatlı usb2.0 belleğe kopyalıcaksın ,usbyi tvye takacak , ardından menü+4+7+2+5 tuşlayıp USBOperations gelip OK tuşlayacaksın :ok

M Çevrimdışı

musa42

Yeni Üye
17 Ara 2019
5
25
Dosyayı editledikten sonra ,Profile isimli klasör yaratacaksın ve sadece sw_profileyi bu klasöre kopyalıyacaksın ,bu klasörü de FAT32 formatlı usb2.0 belleğe kopyalıcaksın ,usbyi tvye takacak , ardından menü+4+7+2+5 tuşlayıp USBOperations gelip OK tuşlayacaksın :ok
Denedim olmadı Malesef kulaklık çıkışını kontrol edemiyorum

Denedim olmadı Malesef kulaklık çıkışını kontrol edemiyorum
Acaba bu versiyonda olmuyormu ki

IMG_20191217_212132.jpg

S Çevrimdışı

stoopidbeast 

Yeni Üye
27 Kas 2019
30
39
Modlanmış profil dosyasını attıktan sonra;
TV'nin kendi ses ayarları menüsünde bir ayar vardı. "TV" yada "kulaklıktı" yanlış hatırlamıyorsam. Onu kulaklık olarak değiştirdiniz mi?

Geri
Üst Alt