VESTEL MB9X Kulaklık ile ses sistemi kontrol yazılımı

M Çevrimdışı

mdogan

Yeni Üye
20 Ağu 2019
24
37
çok teşekkürler. deneyeceğim bunun için vestel fabrikasını aradım yardım talep ettim. getirdikleri yazılım bir halta yaramadı bunu bir deneyeyim . bu anakarta uygulanabilir mi acaba

83659841_2213422478964722_7895829084821782528_n.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

M mdogan, @ademhelvaci

Adem Helvacı Adem Helvacı

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
55ud8200 (mb130) ile denedim, toolbox ile sw profili editleyip tvye takıp, menu 4725 usb operations yapıp attım ancak halen kumanda ile kulaklığı kontrol edemiyorum maalesef.
Editlediğin dosyayı "Profile" isimli klasörün içine koyup da usbye kaydettin değil mi?,yani boş ve fat32 formatlı usb ,onun içinde , "içinde mb130_swprofile.bin olan " Profile klasörü var sadece değilmi :)
Tekrar dene,olmazsa tvnin fişini çıkartıp-tak bakalım,mutlaka olması lazım :ok

I Çevrimdışı

itas889

Yeni Üye
9 Şub 2020
19
29
Akşam yükleme yaptım oldu, sıkıntısız bir şekilde ses + - ve sessize alma çalışıyor.
Cak (Jak) takılı iken TV nin hopalörü tamamen iptal oluyor bilginiz olsun.

Hocam sizden ricam bu ve diğer birkaç benzer konuyu tek bir konuda toplayıp sabite almanız,
Çok araştırdım bulmakta zorlandım biraz bilginiz olsun. Çok teşekkürler, emeğinize sağlık...
Merhaba kardeşim benim de TV mb96 yuklersem sıkıntı olurmu .Bazı arkadaslarr TV acilmkyor diyor.

Arkadaşlar ben denedim oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. iyi forumlar
[/QU
Arkadaşlar ben denedim oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. iyi forumlar
Merhabalr benimde TV sizinkinin aynısı mb96 nasıl yüklediniz yardımcı olur musunuz .

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Merhaba kardeşim benim de TV mb96 yuklersem sıkıntı olurmu .Bazı arkadaslarr TV acilmkyor diyor.
Bu dosyaları YÜKLEME ,kendi tvden alacağın yazılımı modlamalısın,yoksa tv sıkıntıya girer ,mb96 da amacını da yazarsan sevinirim ,ne yapmak istiyorsun :)

I Çevrimdışı

itas889

Yeni Üye
9 Şub 2020
19
29
Bu dosyaları YÜKLEME ,kendi tvden alacağın yazılımı modlamalısın,yoksa tv sıkıntıya girer ,mb96 da amacını da yazarsan sevinirim ,ne yapmak istiyorsun :)
İnanın nasıl yapıldığını bilmiyorum modlama işini yardım ederseniz sevinirim bende ses sistemi takarken kumandandan ses yukseltilip azaltilmiyor nasıl düzeltirim bunu ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
İnanın nasıl yapıldığını bilmiyorum modlama işini yardım ederseniz sevinirim bende ses sistemi takarken kumandandan ses yukseltilip azaltilmiyor nasıl düzeltirim bunu ?

I Çevrimdışı

itas889

Yeni Üye
9 Şub 2020
19
29
merhaba kardeşim senin dedigin seyi yaptıp once tvden profile dosyalarını aldım sonra editledim ve usb de profile adında dosya olusturdum ve swprofile yi oraya attım sonrada usb operatıon yaptım tv yı acıp kapattım duzelmedı yardım edermsın. AYRICA baslıkta belırtılen dosya ıle benım tv profıle dosyalrı aynı onları yuklesem sıkıntı olurmu benım dosyalrım bunlar

2020-03-12-at-14-19-33.png

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
merhaba kardeşim senin dedigin seyi yaptıp once tvden profile dosyalarını aldım sonra editledim ve usb de profile adında dosya olusturdum ve swprofile yi oraya attım sonrada usb operatıon yaptım tv yı acıp kapattım duzelmedı yardım edermsın. AYRICA baslıkta belırtılen dosya ıle benım tv profıle dosyalrı aynı onları yuklesem sıkıntı olurmu benım dosyalrım bunlar

2020-03-12-at-14-19-33.png
MB95 profilleri görüyorum,kart neydi tvnin? ,birde senin tvde kulaklık takınca ses ayarında kulaklık çıkmıyormuydu ki :alala

I Çevrimdışı

itas889

Yeni Üye
9 Şub 2020
19
29
MB95 profilleri görüyorum,kart neydi tvnin? ,birde senin tvde kulaklık takınca ses ayarında kulaklık çıkmıyormuydu ki :alala
Ses ayarında sürekli kulaklık var ve ben ses sistemini takınca anca ayarlara girince sesi yukseltilip alcaltabiliyorum .buda benim TV'nin bilgileri 3.7.6f .... Mb96

Geri
Üst Alt