VESTEL MB9X Kulaklık ile ses sistemi kontrol yazılımı

G Çevrimdışı

gokoo

Yeni Üye
26 Ocak 2019
15
41
nasıl yani anlıyamadım sizi bi konuya baştan bakayım 1 dk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim sorunun net olarak yazarsan yardımcı olmaya çalışayım bluetootla tv ye bağlanıyorsun deyilmi ama ses kontrol sorunun var doğrumudur
simdi dostum burdan yazilim yuklemeden once kulaklik girisine ses sistemi bagladigim zaman kumandadan sesi kontrol edebiliyordum ama simdi ayarlara girmeden kulaklik girisini kontrol edemiyorum ses acip kisamiyorum ses sistemi bagliyken

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
simdi dostum burdan yazilim yuklemeden once kulaklik girisine ses sistemi bagladigim zaman kumandadan sesi kontrol edebiliyordum ama simdi ayarlara girmeden kulaklik girisini kontrol edemiyorum ses acip kisamiyorum ses sistemi bagliyken
full yazılım lazım sana kardeşim seri no vererek ilgili konuya yaz ustalarımız yardımcı olsunlar sana saçma bişey cihaz bağlayınca sesi kontol edememen orda bi ayar vardı tam aklımda değil o ayarı yapınca kulaklık girişine cihaz bağlandığı zaman kontrol sağlıyosun

G Çevrimdışı

gokoo

Yeni Üye
26 Ocak 2019
15
41
en son surumune guncelledim zaten dostum eski surumunde calisiyordu

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yazdıklarımı uygulamalısın,kesin çözümdür çünkü :ok

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Yazdıklarımı uygulamalısın,kesin çözümdür çünkü :ok

aynen emmiyi dinle ben henüz uygulama yapmadım yaptıktan sonra benide bilgilendirirsen sevinirim birde bu işlemi yapmadan önce servis menüyü foto çek bu işlemden sonra foto çek sonra buraya yüklermisin bi bakalım bi değişiklik olmuşmu ?

S Çevrimdışı

SKRY86

Yeni Üye
15 Kas 2017
25
Teraspy ustam merhaba

Sevgili Teraspy cok sevinçliyim.

Burada mı yoksa başka bir konudamı bulamadım.paylaşılan profil dosyasını tv me kurdum.Öncelikle istediğim şey oldu. Tvme kulaklık girişinden bağladığım 2+ ses sistemini artık menüye girmeden kontrol ediyorum.

işin garibi tvde smart tv giriş sekli değişti.istiyordum bu şekilde olmasını istiyordum.iyide oldu.

Ama sorun şuki ses sistemimin subwoofer ve diger kolonların tekinden ses geliyor.Mono ses alıyorum.Acaba tv ayarlarındanmı yoksa benim ses sistemi ile tvnin jakımı uyumsuz ilk defa oluyor.Bu dosyadan önce bu tv de stereo ses alıyordum.acaba nedendir.
Merhaba
Modlamada Smart görünümü bu şekle almak için toolbox dan neyi değiştiriyoruz?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Merhaba
Modlamada Smart görünümü bu şekle almak için toolbox dan neyi değiştiriyoruz?
Smart görünümü derken, mesajdaki sevgili nctemiz ,farklı tvnin profillerini atmıştı tvsine,aslında değişen tvnin bazı bölümleri,çünkü profil dosyası ona ait değil.Açıkçası smart görünümü değiştirmek için sw ve hw profillerini oynamak gerekir -bazı modellerde sadece sw oluyor - ama pek tavsiye etmem dosğrusu,tvnin markasını değiştirmek gerekiyor kısacası ,internete girildiğinde o markanın smart bağlantısına giriyor tv,değmez yani,aynı uygulamalar var genelde çünkü.

S Çevrimdışı

SKRY86

Yeni Üye
15 Kas 2017
25
Bahsedilen profili indirip yükledim smart tuşuna basıldığında menüler aşağıda görünüyor. Direk smart menüye girmiyor. Uygulamalara ulaşılması daha pratik oluyor. Diğer türlü direk smart menüye giriyor. Fakat profili yükleyince sanki görüntü biraz bozuldu gibi geldi. Bende orijinal profili bozmayıp sadece smart görünümünü paylaşılan profildeki gibi yapmak istedim.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bahsedilen profili indirip yükledim smart tuşuna basıldığında menüler aşağıda görünüyor. Direk smart menüye girmiyor. Uygulamalara ulaşılması daha pratik oluyor. Diğer türlü direk smart menüye giriyor. Fakat profili yükleyince sanki görüntü biraz bozuldu gibi geldi. Bende orijinal profili bozmayıp sadece smart görünümünü paylaşılan profildeki gibi yapmak istedim.
Ah,keşke farklı tv profilini atmasaydın derim,çüünkü kartlar aynı olsada farklı donanım olacağından sıkıntı çıkartır tv maalesef.

S Çevrimdışı

SKRY86

Yeni Üye
15 Kas 2017
25
Profil mb120 kartın profili şimdilik bir sıkıntı çıkarmadı. Smart menüsü hoşuma gitti. Pratik oluyor. Kanal geçişlerindeki altta çıkan barıda şeffaf yaptım daha hoş durdu.

Geri
Üst Alt