Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Üstadlarım merhaba
mb82 anakartımın hdmi larının her ikiside kablodaki kısa devreden dolayı yandığından yenibir mb82 anakart aldım monteledim. televizyon açılıyor fakat kumanda ile hiçbir müdahale olmuyor. yazılım yüklemek aklıma geldi fakat kumanda ile hiçbir menüyü aktif edemediğimden elim kolum bağlandı. tavsiyeniz nedir. tv açılınca bir kanal ismi görünüyor ama bir müddet sonra sinyal yok diyor.

kumanda pil yatağında etikette ki kodları yazarmısın

@cmkylr, A4995 kodlu kumanda ile v0,8,4 core yazılımını yükleyin sorunun düzelmesi lazım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

@teraspy, abi stok kodu kumanda kodu üretim tarihi yazar orjinallerinde . 2018 9 ay dan sonra stoklarda olmadığı için elde mevcut olan uk ların stoğunu eritmek için farklı kod da üretim yaptılar buda bizi böyle uğraştırıyor.

Sevgili @teknovest Yani 2 farklı kumanda var ,doğrumu anladım :)

@teraspy, abi jvc toshiba hitachi bunlarda farklı birbirine tutmuyor :hihi bizim işimiz hakkatten zor eskiden tektip kumanda stoğu vardı şimdi bisürü kumanda var benbile çıkamıyom bazen içinden:haha

olmadı üstatlar. bu sorun iki anakart daki DIJ farklılığındanmıdır :alala

Üstadlarım merhaba
mb82 anakartımın hdmi larının her ikiside kablodaki kısa devreden dolayı yandığından yenibir mb82 anakart aldım monteledim. televizyon açılıyor fakat kumanda ile hiçbir müdahale olmuyor. yazılım yüklemek aklıma geldi fakat kumanda ile hiçbir menüyü aktif edemediğimden elim kolum bağlandı. tavsiyeniz nedir. tv açılınca bir kanal ismi görünüyor ama bir müddet sonra sinyal yok diyor.
8in1 kumanda olsa kolay çözerdin işi sanki sevgili cmkylr ,ben bir keresinde farklı model tv yazılımı atmış,kumanda otutmadığından çalıştıramamıştım işte o zaman 8in1 imdadıma yetişmişti :)

@cmkylr, elinizden geliyorsa eski anakarttaki u10 ve u11 spı flashlarını yeni anakart a aktarın

emeğiniz için teşekkürler.
iyi geceler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@cmkylr, elinizden geliyorsa eski anakarttaki u10 ve u11 spı flashlarını yeni anakart a aktarın
Bunu yarın deneyecem üstadım :bye

Geri
Üst Alt