Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
A aytoli, seri no hatalı sanırım anakart mb90. mb9x anakartlara bir sorun yoksa yazılım tavsiye etmiyoruz. işlemci ve ram düşük kaldığı için portal uygulamaları sağlıklı çalışmaz.

S Çevrimdışı

sukru_camci

Yeni Üye
27 Haz 2019
12
35
arkadaşlar yüklemeyi yaptım ekranda 0 dan 100 e kadar yükledi yükleme tatamlandı yazdı tv kapanıp açıldı fakat ekranda vestel yazısı kaldı ışık dakikalardır yanıp sönüyor ne yapmam gerekiyor yardım edermisiniz ???
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teraspy teraspy, mrb yardım edebilirmisiniz çekirdek yazılım yükledim faka ekranda vestel yazısı kaldı 2 saattir fln açılmadı ne yapmam gerekir fişi çeksemmi karar veremedim

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
arkadaşlar yüklemeyi yaptım ekranda 0 dan 100 e kadar yükledi yükleme tatamlandı yazdı tv kapanıp açıldı fakat ekranda vestel yazısı kaldı ışık dakikalardır yanıp sönüyor ne yapmam gerekiyor yardım edermisiniz ???
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teraspy teraspy, mrb yardım edebilirmisiniz çekirdek yazılım yükledim faka ekranda vestel yazısı kaldı 2 saattir fln açılmadı ne yapmam gerekir fişi çeksemmi karar veremedim
Ne yaptığını ,nasıl yaptığını bilmiyorum,hangi karta hangi yazılımı yüklemeye kalktın acaba :alala

S Çevrimdışı

sukru_camci

Yeni Üye
27 Haz 2019
12
35
Ne yaptığını ,nasıl yaptığını bilmiyorum,hangi karta hangi yazılımı yüklemeye kalktın acaba :alala
kartım mb90 ve mb90 yazılımını yükledim.
menü 1505 yapıp evet dedim sonra ekranda yükleme yaptı tv kapanıp ışık hızlı hızlı yanıp söndü sonra vestel yazıgelip öyle kaldı

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
kartım mb90 ve mb90 yazılımını yükledim.
menü 1505 yapıp evet dedim sonra ekranda yükleme yaptı tv kapanıp ışık hızlı hızlı yanıp söndü sonra vestel yazıgelip öyle kaldı
Hımm,tv hiç açılmıyor,ve sadece logo var (vestel yazısı) ,peki elinde eski tv nin servis menü fotosu varmı (büyük ihtimalle yoktur)
Gerçi şunu açıkça yazayım,tv loop (kısır döngü) girmiş,boot ediyor ama açılmıyor,telaşlanacak bir durum yok ,tvnin arkasındaki barkod fotosunu OKUNAKLI olarak al ve aşağıdaki linke :
yükle,sevgili dostlarım F fikoloji ve TEKNOwest teknovest mutlaka yardımcı olurlar,ama acele etme,çünkü saat 01:30 ,yarın mutlaka yazılım verirler ,yüklersin ve tv geri gelir.
Birde sorayım hangi yazılımı yükledin,link verirsen bakayım(tv yi geri getiremem sadece merak ettim)

S Çevrimdışı

sukru_camci

Yeni Üye
27 Haz 2019
12
35
Hımm,tv hiç açılmıyor,ve sadece logo var (vestel yazısı) ,peki elinde eski tv nin servis menü fotosu varmı (büyük ihtimalle yoktur)
Gerçi şunu açıkça yazayım,tv loop (kısır döngü) girmiş,boot ediyor ama açılmıyor,telaşlanacak bir durum yok ,tvnin arkasındaki barkod fotosunu OKUNAKLI olarak al ve aşağıdaki linke :
yükle,sevgili dostlarım F fikoloji ve TEKNOwest teknovest mutlaka yardımcı olurlar,ama acele etme,çünkü saat 01:30 ,yarın mutlaka yazılım verirler ,yüklersin ve tv geri gelir.
Birde sorayım hangi yazılımı yükledin,link verirsen bakayım(tv yi geri getiremem sadece merak ettim)
17MB90_MB91R1R2_MB92R3_MB95_MB95S_MB95M_FAZ3_V366y

bu başlıktaki yazılımı yükledim

S Çevrimdışı

sukru_camci

Yeni Üye
27 Haz 2019
12
35
Evet,tahmin etmiştim ama yine de öğrenmek istedim ,sen dediğimi yap,tvnin arkasındaki barkodun fotosunu al ve verdiğim linlkten istek yap lütfen sevgili sukru_camci :ok
yanlış yüklemişim anladığım kadarıyla ilginiz için çok teşekkür ederim verdiğiniz link e resmi yükledim beklemedeyim. yardımlarınız için çok teşekkür ederim.:clap2

Geri
Üst Alt